12 Iulie 2019 publicat în Lifestyle 47 share-uri

Luna iulie ne răsfață cu zile lungi și toride și fructe zemoase. Nu o lăsa să treacă fără să te bucuri din plin de fiecare clipă. Iată care sunt sugestiile mele.

1. Râzi din toată inima.

Râsul este poate singurul lucru de pe lumea asta, în afară de recunoștință și iubire, care te face să te simți bine fără să aibă efecte adverse. Din contră, râsul îți pune la treabă mușchii abdominali și trimite o ploaie de endorfine în întreg corpul tău. Unde mai pui că este contagios și îi poate face bucuroși și pe alții din jurul tău.

Foto: By asife /Shutterstock

2. Iubește.

Cineva se întreba zilele trecute de ce plaja este atât de romantică? Adevărul este că un sărut pe plajă, la lumina lunii, cu sunetul valurilor pe fundal pare desprins din filme. Vara, cu căldura și lumina ei, este anotimpul iubirii. Vacanța ne permite să petrecem mai mult timp în inimă și să visăm. Chiar dacă nu ai un partener, iubește din toată inima. Ai atâta iubire de oferit și atât de multă lume are nevoie de iubirea ta. Familia, prietenii, animalul de companie, comunitatea, chiar și un străin. Iar într-o zi, nu prea îndepărtată, această iubire se va întoarce la tine sub chipul celui pe care îl visezi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

3. Călătorește în locuri necunoscute.

Foto: By Maria Savenko /Shutterstock

Marea Neagră nu este singurul loc în care poți călători weekened de weekend cât este vara de lungă. România este o țară binecuvântată, cu multe locuri minunate, multe dintre ele situate în apropierea marilor orașe. Nu lăsa traficul să îți stea în drum. Un bun prieten face săptămână de săptămână drumeții pe munte și, deși acestea implică trezit de dimineață și drumul până la destinație, este mai plin de energie ca niciodată. Timpul petrecut în natură și a face ce îți place nu dau niciodată greș.

4. Mergi la un festival.

Dacă nu ai fost niciodată la un festival-că e de teatru sau muzică, fă-o în această lună. Energia unui astfel de eveniment este electrizantă iar experiența, una despre care vei povesti zile la rând. Unde mai pui că ai ocazi să cunoști oameni noi, cu pasiuni comune, și să ieși din zona ta de confort.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

* Un articol de Andreea Billig, autoare a best-seller-ului "I Choose Love: Overcome Your Fears To Attract The Life You Want"

Foto homepage: By Elena Yakusheva /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri