30 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 1 share-uri

7 dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care își doresc să călătorească în mini-vacanța de 1 Mai.

Lisabona - 190 EUR (2-7 Mai)

Foto: S-F /Shutterstock

Orașul eclectic al Portugaliei poate fi vizitat într-o perioadă perfectă din punctul de vedere al temperaturii. Plimbările pe malul fluviului Tajo sau orele petrecute pe plajă se completează foarte frumos cu imaginea apusului soarelui în Oceanul Atlantic. Timpul va fi suficient pentru descoperirea comunităților din cartierele Alfama și Mouraria și stilul de viață atât de intim și simplu într-o capitală atât de efervescentă în ansamblul ei. Nenumăratele puncte panoramice (deci și fotografiile superbe) vor face ca efortul fizic de a urca și coborî atâtea dealuri să fie absolut neglijabil.

Paphos - 252 EUR (30 Apr - 04 Mai)

Românii care au nevoie de câteva zile de relaxare pe plajă se pot bucura de apa clară a Mării Mediterane. După zilele în care vizitele rudelor consumă energia rămasă după ultimele săptămâni de muncă, bateriile se pot încărca ușor pe un șezlong, citind o carte interesantă sau ascultând sunetul valurilor. Cei care preferă efortul fizic ca metodă de relaxare psihică pot alege să meargă pe traseul care duce către Cape Greco, de unde se vor bucura de o îmbinare superbă a culorilor mării și țărmului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Tenerife - 307 EUR (28 Apr - 3 Mai)

Foto: Dziewul /Shutterstock

Ultimul loc din selecția noastră de oferte de ultim moment poate satisface așteptările tuturor călătorilor. Parcul Național Teide oferă trasee de hiking superbe care se termină cu o imagine panoramică a unei părți de insulă ce se pierde în mare; plajele incredibile își așteaptă vizitatorii pe marginea întregii insule; Satele și micile orașe pot găzdui orice călător îndrăgostit de bucătăria spaniolă. Chiar și temperaturile din această perioadă fac tot posibilul să cucerească noi turiști pe cea mai cunoscută dintre Insulele Canare.

Foto homepage: Kalamurzing /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri