30 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 1 share-uri

7 dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care își doresc să călătorească în mini-vacanța de 1 Mai.

Comunicat de presă

Anul acesta, vacanța de 1 Mai vine imediat după vacanța de Paște, ceea ce ajută călătorii români să petreacă un timp de calitate în țările europene fără să cheltuie foarte mult. Având o flexibilitate mai mare în alegerea datelor de zbor, pasionații de călătorii pot beneficia de prețuri bune pentru zborurile din perioada următoare.

Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro a căutat 7 dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care își doresc să călătorească în mini-vacanța de 1 Mai, dar nu și-au planificat excursia din timp.

Viena - 88 EUR (1 - 6 Mai)

Foto: LaMiaFotografia /Shutterstock

Capitala Austriei poate fi descoperită pe îndelete într-o mini-vacanță de primăvară, când Paștele catolic a trecut iar turiștii care își folosesc concediile de vară încă nu au aglomerat orașul. Folosind doar o zi în plus de concediu (poate chiar un schimb de zile libere cu colegii care vor să stea mai mult cu familia de Paște) românii pot savura plimbările în Grădinile Palatului Schönbrunn sau tururile cu bicicleta prin oraș, admirând Catedrala Sf. Ștefan sau opera de artă a arhitectului Hunderwasser.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta?

Milano - 82 EUR (28 Apr - 3 Mai)

Unul dintre cele mai importante orașe pe harta designului mondial poate fi vizitat în perioada imediat următoare folosind zboruri foarte accesibile. Cele mai renumite case de modă din Galeria Vittorio Emanuele, foarte aproape de binecunoscutul Dom sau Parcul Sempione aflat lângă Castelul Sforzesco vor consuma bateriile aparatelor de fotografiat dar le vor încărca pe cele ale deținătorilor lor.

Londra - 118 EUR (2-5 Mai)

Foto: S-F /Shutterstock

Situația incertă a apartenenței Regatului Unit la Uniunea Europeană poate fi un motiv în plus pentru a-i vizita capitala (încă o dată) cât mai curând. Un alt argument ar fi că programul acestui city-break oferă timp suficient și celor care vor să petreacă sărbătorile pascale alături de familie, urmând ca nevoia de explorare să fie satisfăcută pe deplin o dată cu finalul săptămânii. Dacă Big Ben, Palatul Buckingam sau Podul Londrei au făcut parte din excursiile anterioare, călătorii pot vizita British Museum, unde încă de la deschiderea din secolul al XVIII-lea intrarea a fost liberă, Museum of London, care adăpostește cea mai mare colecție de istorie urbană din lume, sau se pot plimba prin Hyde Park, admirând Fântâna Prințesei Diana.

Madrid - 105 EUR (28 Apr - 7 Mai)

Pe lângă posibilitatea de a petrece Paștele Ortodox alături de românii care trăiesc în zona metropolitană a capitalei Spaniei, această vacanță oferă suficient timp călătorilor pentru a explora orașul și împrejurimile. Vremea din peninsula Iberică este perfectă pentru plimbări în această perioadă, iar prețurile bune ale zborurilor face ca decizia să fie luată și mai ușor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri