25 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 6 share-uri

M-ai învățat să-mi asum ceea ce sunt. Tu te prezinți lumii cu o sinceritate absolută, nu încerci să pari altcineva decât ești.

Iubirea pe care o trăiesc e în absența celui pe care îl iubesc. Îmi trăiesc iubirea în singurătate. Dar nu singurătatea e cea importantă, important e că trăiesc prin fiecare celulă, fibră, nerv. Și știu că dacă te am în gând nimic nu e pierdut, uitat, spulberat, ești de-a dreptul foarte prezent.

Pentru că ceilalți există pentru mine atâta timp cât împărtășim gânduri, emoții, cuvinte, fapte. Atâta timp cât suntem o prezență semnificativă unii pentru ceilalți, existența noastră capătă sens. În rest, suntem doar niște umbre lipsite de rost.

Iar dacă tu te gândești din când în când la mine, în acele momente cu siguranță sunt.

Am nevoie de amintirea ta ca să merg înainte cu curaj, cu îndrăzneală. M-ai învățat că în viață trebuie să vrei. Să vrei din tot sufletul, cu entuziasm, cu ardoare. Tu știi întodeauna ce vrei și mai știi să ceri, iar viața nu te refuză niciodată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut
Foto: Anna Ismagilova /Shutterstock

M-ai învățat să nu încetez să învăț. Tu te apropii de necunoscut ca un învățăcel curios și umil. Tu înveți de la toți și toate ce ți se ivesc în cale și o faci cu sete nestăvălită, cu poftă bulimică, de parcă asta ți-ar putea schimba viața, de parcă ai vrea să umpli niște goluri pentru a deveni complet.

M-ai învățat să adun frumosul și să ocolesc nonșalant meschinul. Tu îți urmezi calea adunând doar ce e necesar pentru tine și nu te poticnești cu una cu două. Ai o stăpânirea de sine și un calm imperturbabil. Nu te aventurezi în lupte mărunte, și dacă lupți, o faci cu regii, nu cu pionii.

M-ai învățat să-mi asum ceea ce sunt. Tu te prezinți lumii cu o sinceritate absolută, nu încerci, nici într-un moment, să pari altcineva decât ești. Autenticitatea ta este de-a dreptul cosmică.

Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele

Tu ești alături de oameni. Sagacitatea ta te face să intuiești exact nevoile acestora și să le răspunzi în consecință. Capacitatea ta de dăruire e de-a dreptul impresionantă. Știi să motivezi, inspiri, însuflețești. Ai capacitatea uimitoare de a transforma obișnuitul în fabulos și al prezenta într-un fel al tău lumii.

Impresionezi, uimești, surprinzi. Miști lucruri, oameni, evenimente înainte. Nu aștepți să se întâmple, faci să se întâmple. Și se întâmplă - frumos, efervescent, remarcabil.

Prea multă efuziune pentru un singur om în aceste reflecții, dar le meriți cu prisosință. Ești un om excepțional!

* Un articol de Anișoara Melnic, anisoaramelnic.blogspot.com

Foto homepage: Roman Samborskyi /Shutterstock

Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Nu te mai mulțumi cu puțin! Meriți tot ceea ce este mai bun! Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri