18 Ianuarie 2019 publicat în Lifestyle 1808 share-uri

Legea Atracției este cea mai cunoscuta Lege a Universului, o teorie care spune ca noi ne cream realitatile prin intermediul gandurilor, emotiilor si actiunilor noastre predominante.

4. Activează Legea Atracției: Vizualizează o viață mai bună pentru tine

Acum, că ai trecut prin primii trei pași ce activează Legea Atracției, îndrăznește să vizualizezi perfecțiunea. Vizualizează ceea ce îți dorești cel mai tare și cum ți-ar plăcea să trăiești. Te va ajuta să îți creezi o listă detaliată a ceea ce vrei să se întâmple în viața ta.

Fă-ți timp în fiecare zi pentru a visa la ceea ce vrei să ai, să ți se întâmple și ceea ce îți dorești. De aici începe totul. De la a visa și de la a crede că ni se cuvin aceste lucruri.

Foto: Shutterstock/ alexan888

Foto homepage: Shutterstock/ C Z

5. Activează Legea Atracției: Gândește, simte, acționează

Asigură-te că ceea ce gândești, ceea ce simți, acțiunile și comportamentul tău sunt focusate pe țelul pe care îl ai. Concentrează-te cu toată forța ta interioară asupra a ceea ce îți dorești și acționează. Nu te lăsa purtat/a în energia negativă a dezamăgirii și frustrărilor, încearcă pe cât posibil să îți păstrezi optimismul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine!

Recomandări:

  • Folosește afirmații pozitive, încercând să te focusezi asupra lucrurilor pe care ți le dorești.
  • Fă-ți un jurnal al recunoștinței, prin intermediul căruia ții o evidență a lucrurilor care îți aduc bucurie și mulțumire, oricât de mărunte ar fi acestea. Acest obicei te ajută și pentru managementul stresului, te ajută să îți ordonezi gândurile și să ai o atitudine reflexivă. Acest lucru creează spațiul pentru abundență.
  • Acceptă ceea ce este. Mai degrabă decât să îți petreci fiecare zi concentrându-te asupra lucrurilor care te nefericesc, încearcă să ajungi la o stare de împăcare cu această situație, cu bunele și cu relele sale. Asta nu înseamnă că te complaci și că nu acționezi pentru a face schimbări benefice pentru viața ta, ci doar că nu te vei mai concentra exclusiv doar pe frustrări. Faci pace cu ceea ce este și în același timp mergi spre ceea ce îți dorești.

Succes cu Legea Atracției! Să ne povestiți dacă pentru voi a funcționat această metodă.  

Ai încredere în tine! Lucrurile se vor aranja exact așa cum îți sunt menite Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri