12:01, 18 Ianuarie 2019 publicat în Lifestyle 1578 share-uri

Legea Atracției este cea mai cunoscuta Lege a Universului, o teorie care spune ca noi ne cream realitatile prin intermediul gandurilor, emotiilor si actiunilor noastre predominante.

Practic, atragem acele aspecte asupra carora ne îndreptăm atenția prin gânduri și emoții recurente. Conform acestei teorii, dacă am fost conditionați să gândim negativ, atragem fară să vrem lucruri negative.

De aceea, practicanții Legii Atracției mai spun că avem nevoie să ne învățăm/auto-educăm mintea să gândească pozitiv, pentru a deveni un aliat al nostru în viața și pentru a ne ajuta să ne realizăm visurile, în loc să ne pună piedici și limitări. 

Citeste si:
Mesaje din viitor: Alege o inimă și noi o să îți spunem ce mesaj...
Mesaje din viitor: Alege o...

Ce este Legea Atracției?

Potrivit acestei concepții despre viață, gândurile și emoțiile pe care le avem creează experiențele noastre. Legea Atracției mai spune că atragem acele lucruri asupra cărora ne concentrăm mental cel mai tare. Această teorie a căpătat popularitate odată cu apariția cărților și documentarului The Secret, dar și datorită unor persoane publice precum Oprah Winfrey.

Dacă ne gândim  în perspectivă la viețile noastre, putem identifica la rândul nostru momente în care Legea Atracției a funcționat ca prin minune, dar și momente când aceasta ne-a dezamăgit. Există mai multe teorii care explică de ce nu ar funcționa în anumite cazuri. Îți recomandăm aceste articole: Legea atracției explicată pe înțelesul tuturor! Înțelege rolul frecvențelor emoționale în manifestarea dorințelor

Citeste si:
Rugaciune pentru manifestarea iubirii si a abundentei. De rostit in...
Rugaciune pentru manifestarea...

LEGEA ATRACTIEI: De ce unele dorinte nu se indeplinesc?

Pentru a folosi mai eficient această Lege universală, îți propunem următoarele idei, via site-ul de spiritualitate Gostică.com. Gândește-te să folosești Legea Atracției în primul rând pentru a te mai elibera de stresul de zi cu zi și mai apoi, pas cu pas, ai încredere că îți poți crea viața pe care ți-o dorești.

1. Activează Legea Atracției: Fă o listă cu FRUSTRĂRILE TALE

Fă o listă cu acele lucruri din viața ta care te frustrează sau pe care ai dori să le schimbi, sfătuiește site-ul Gostica. Poate să fie vorba despre jobul stresant, conflicte în relații sau lipsa abundenței, de exemplu. 

2. Activează Legea Atracției: Fă o listă a lucrurilor pozitive din viața ta

Oricât de greu ți-ar fi în acest moment și oricât de multe frustrări, nemulțumiri și dezamăgiri ai avea, este foarte important să încerci să îți orientezi mintea spre lucrurile pozitive. De exemplu, pentru oricare situație care îți aduce frustrare, listată la punctul 1, notează și posibilele aspecte pozitive – de ex., un job stresant poate să fie totuși satisfăcător din punct de vedere financiar. Sau poate, situația în care ești acum îți arată clar ce îți dorești, ce e pentru tine și ce nu, ce îți dorești în viața ta și ce nu. Ceea ce este o informație valoroasă în orice situație neplăcută!

Foto: Shutterstock/ Olly

3. Activează Legea Atracției: Menține o atitudine pozitivă

Din păcate, în anumite situații, zâmbetul nu este o atitudine care vine natural și asta înseamnă că trebuie să muncim pentru a ne simți mai bine. Cel mai ușor este să ne mutăm atenția de pe lucrurile care ne dezamăgesc și ne amărăsc, asupra celora care ne fac să simțim recunoștință. Există mereu în viața noastră și aspecte față de care trebuie și putem să fim recunoscători, iar abundența, evenimentele pozitive și starea de bine vin ca urmare a sentimentului de recunoștință. Căută cu toată forța ta interioară acele lucruri care îți aduc totuși, mulțumire.

Acesta este modul prin care îți poți construi încrederea în tine însuți, în viitor, în Dumnezeu și în Univers. Ai încredere că poți schimba situațiile defavorabile din viața ta. Mai gândește-te si la momentele când chiar ai reușit să faci acest lucru. Există o forță extraordinară în noi și această forță care ne-a ajutat să supraviețuim și să înfruntăm, este cea care ne ajută să construim ce ne dorim. Trebuie să o vedem, să o accesăm.

Citește mai departe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri