24 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 14 share-uri

Ca să îndeplinim orice succes, trebuie să învățăm să folosim cele 3 chei ale manifestării.

Fiecare dintre noi se află pe un drum al său. Succesul nu este același pentru fiecare dintre noi și de aceea trebuie să ne definim fiecare pentru noi înșine ce înseamnă a avea „succes”, sau care sunt acele lucruri pe care ni le întâlnim cu ardoare. Sarah Prout spune că succesul poate fi definit de absolut orice reușim să îndeplinim: poate fi vorba despre un sentiment, o persoană, un deznodământ, o oportunitate. Dar ca să îndeplinim acest succes, trebuie să învățăm să folosim cele 3 chei ale manifestării.

Sarah Prout este foarte cunoscută în lumea spirituală ca o specialistă a Legii Atracției.

Nu toți ne dorim un Ferrari și vile, fiecare ne dorim cu totul și cu totul altceva pentru bună-starea noastră. Sarah Prout ne sfătuiește să ne definim fiecare ce înseamnă succesul pentru noi și care este drumul pe care ni-l dorim în viață.

Cum putem atinge succesul dorit? Iată cele 3 chei prin care putem manifesta orice ne dorim

Îți recomandăm și: Înțelege Legea Atracției - cea mai puternică Lege din Univers

Legea Atractiei: Aceste 3 cuvinte cu vibratie scazuta iti limiteaza viata. Inceteaza sa le mai folosesti, chiar de azi!

Legea atractiei explicata pe intelesul tuturor! Intelege rolul frecventelor emotionale in manifestarea dorintelor

Cheia numărul 1: Asumă-ți tot!

Este foarte important să ne luăm responsabilitatea totală pentru felul cum ne simțim. Asta înseamnă că trebuie să încetăm să mai învinuim pe alții sau să ne simțim la rândul nostru vinovați. Trebuie să încetăm să mai avem așteptări de la cei din jurul nostru și să lăsăm pe umerii lor responsabilitatea pentru fericirea sau nefericirea noastră. Acesta trebuie să fie un  moment când îți iei 111% responsabilitate pentru sănătatea ta emoțională. Aceasta înseamnă de asemenea că trebuie să îmbrățișezi fiecare emoție pe care o simți.

De asemenea, nu uita! nu este o soluție să bagi sub pres sentimentele negative pe care le simți. Dacă îți spui că nu ai voie să gândești sau să simți negativ, îți faci rău. Îmbrățișează-ți stările, asumați-le și vei vedea cum o transformare magică se va întâmpla în viața ta, pentru că așa acesta este modul prin care înveți de fapt să te iubești pe tine, cu tot ceea ce ești.

Foto: Shutterstock/ Nina Buday

Cheia numărul 2: Fii confortabilă cu incertitudinea.

Noi toți ne dorim să știm că totul va fi bine și să ne simțim în siguranță. Dar ce se întâmplă atunci când ne lăsăm încrederea în Univers și ne încredem că absolut totul se va aranja exact cum ne dorim, pentru Universul are mereu un plan divin pentru noi?

Când ajungi să fii OK cu absolut tot ceea ce se întâmplă în viață, ești deschis/ă față de orice posibilitate. Când te deschizi, câștigi în acest pariu cu Viața. Fii confortabil/ă cu incertitudinea.

Cheia numărul 3: Conectează-te cu UNIVERSUL

Conexiunea cu Universul este acea cheie magică care te poate ajuta în a obține viața pe care o dorești. Când în mod conștient te îndrepți către a conștientiza minunăția fiecărei părticele din viața ta, vei simți puterea interioară de care ai nevoie pentru a depăși orice obstacol.

Când ai această conexiune cu Universul, vei reuși să manifești tot ceea ce îți dorești prin emoțiile, gândurile și credințele tale.

Foto homepage: Shutterstock/ Subbotina Anna


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri