23 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 170 share-uri

Numărul 1: Înconjoară-te de cea mai bună echipă și cei mai de încredere prieteni.

Sfaturi pe care oricine trebuie să le audă înainte de a fi prea târziu

14.   O relație adevărată este clădită pe vulnerabilitate.

Nu contează dacă vorbim despre un prieten sau o relație de iubire, schimburile care se petrec în această relație sunt bazate pe un anume nivel de vulnerabilitate. Relațiile autentice sunt bazate pe sinceritate și înlăturarea măștilor personale.

15.Fiecare relație are urcușuri și coborâșuri

Conflictele și neînțelegerile sunt inevitabile. Cel mai mult contează modul cum sunt rezolvate conflictele. Cheia este să menținem mereu un nivel al respectului și capacitatea de a-l asculta și pe celalt.

SĂNĂTATEA

16.   Corpul tău este un templu. Tratează-l ca atare.

Foto: Pexels/ bruce mars

17.    Prea mult zahăr îți face rău

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Dietele care conțin mult zahăr și alimente procesate nu sunt partea a unui stil de viață sănătos. Corpul tău e este o reflecție a modului cum te tratezi, a tuturor obiceiurilor tale. Taie de pe lista lucrurile care îți fac rău.

18.   Odihna este partea esențială a succesului tău

Nu te depriva de somn! Odihna este esențială pentru o viață sănătoasă. Ai grijă de tine și oferă-ți momente de refacere și pace.

19.   Fă sport!

Să facem sport este esențial pentru starea noastră de bine. Oricât de ocupat/aai fi, fă-ți timp și pentru activități fizice regulate. Vei vedea efectele pozitive ale sportului mai târziu.

20.Cafeaua este bună, dar nu exagera

Odihna este mai bună atunci când ai nevoie.

CARIERA

21.   Nu ajungi nicăieri prea departe încercând să o iei pe scurtătură.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Nu există scurtături și nici să arunci pe alții sub autobuz ca să ai tu de câștigat nu este o variantă fezabilă. Concentrează-te și investește în tine și în abilitățile tale și totul se va aranja exact cum îți dorești.

22.   Reputația ta este totul.

Păstrează-ți o imagine bună în fața colaboratorilor tăi, echipei tale, colegilor, șefilor, etc. Să ai o bună reputație este absolut totul atunci când vine vorba despre succesul în cariera ta.

23.   Nu e despre ceea ce ai făcut în trecut, ci ceea ce faci chiar acum.

Care este impactul pe care îl chiar azi asupra lumii? Mai ales într-o lume a social media, oamenii vor să știe ce ne onorează în acest moment.

24.   Acționează!

Nu contează atât de tare ceea ce spui că poți face ci mai degrabă ceea ce faci cu adevărat.

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

25.O titulatură care sună bine nu te transforma neapărat într-un lider.

O titulatură nu vorbește cu adevărat despre ce fel de om ești. Dacă vrei să conduci o echipă, fii un exemplu demn de urmat.

SUCCESUL

26.   Nu perfecțiunea este cea care te interesează, ci cea mai bună practică.

Ar trebui să te preocupe absolut fiecare pas pe care îl faci atunci când vrei să realizezi ceva. Dacă îți face plăcere parcursul, dacă acesta de impulsionează și îți dă energie, atunci îți va plăcea și produsul finit al muncii tale.

27.    Adu o contribuție în societate.

Desigur, contează și răsplată materială pe care o obții prin intermediul muncii tale, dar la fel de tare ar trebui să conteze pentru tine și a aduce o contribuție în cadrul societății.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

28.    Nu uita de unde ai plecat.

Indiferent cât de departe ajungi, nu uita niciodată de unde ai plecat. Amintește-ți mereu pe copilul cu vise mărețe și păstreză-ți respectul față de toți oamenii din jurul tău.

29.     Ești atât de bun pe cât de mult îți permiți să riști.

Curajul echivalează cu măsura în care putem să atingem succesul. Succesul este, până la urmă capacitatea ta de a face următorul pas.

30.     Cel mai greu este să rămâi în vârf.

Oricine poate să atingă vârful muntelui. Ce faci însă ca să te menții acolo?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri