18 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 1153 share-uri

Sufletele care manifestă o conexiune cosmică cu Pleiadele sunt persoane al căror rol pe Pământ este acela de a contribui la vindecarea Planetei și de a aduce Pacea.

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Vibrațiile negative îți fac rău fizic

Ai dificultăți în a gestiona energiile și stările negative din jurul tău. Ai capacitatea de a contribui prin prezența ta și a aduce vindecare în astfel de cazuri, dar în același timp, acestea îți provoacă o senzație de sfârșeală fizică.

Așa încât, ai tendința, pe bună dreptate de a evita locuri cu încărcătură energetică negativă – case, spitale, oameni care îți transmit senzația de angoasă și epuizare fizică și spirituală.

Foto: Shutterstock

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Ești o persoană foarte compasivă

Ești o persoană foarte compasivă față de oamenii și viața naturală din jurul tău. Simți că este datoria ta să contribui cu orice fel de ajutor pentru bună-starea vieții pe această Planetă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Ai tendința de a-ți reprima propriile emoții

Ai tendința de a-i pune mereu pe ceilalți pe primul loc și uiți să ai grijă și de tine. Într-un mod sănătos, un astfel de suflet evoluat ar trebui să înceapă să manifeste grijă în primul rând față de el însuși. Lumina se va revărsa apoi și în jurul său.

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Te bucură activitățile creative

Te încarcă pozitiv și îți umplu sufletul activitățile creative, în special cele executate cu propriile mâini. Este un alt mod prin cae tu simți să contribui adăucând un pic de frumusețe în lume.

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Ești un foarte bun comunicator

Ai talentul de a reuși să te conectezi cu oricine. Intuiești vibrația persoanelor și știi cum să comunici cu oricine. De asemenea, ai capacitatea de a-l face pe cel din fața ta să se simtă ascultat, înțeles și văzut pentru părțile sale frumoase.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri