9 semne care îți arătă că sufletul tău a venit din Clusterul Pleiadelor

18 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 735 share-uri

Sufletele care manifestă o conexiune cosmică cu Pleiadele sunt persoane al căror rol pe Pământ este acela de a contribui la vindecarea Planetei și de a aduce Pacea.

Pleiadele sunt un cluster de stele aflate la 430 de ani lumina de Planetă Pământ, care au fascinant civilizația noastră încă din vechi timpuri.

În termeni astronomici, acestea se află aproape de Pământ, adică pot fi admirate cu ochiul liber de oriunde de pe Glob. Pleiadele emit o lumină albastră și sunt considerate a fi unele dintre cele mai frumoase corpuri cerești, fiind situate în Constelația Taurului.

Foto: Pexels

Din punct de vedere metafizic, se crede că pe Pământ există suflete materializate din energia benefică a Pleidelor care au venit aici pentru a contribui la trezirea de conștiență a Planetei. Sunt suflete cu înclinații spirituale și cu o dorință interioară ardenta de a aduce Pacea pe Pământ: pacea între oameni, dar și accesarea Păcii interioare prin instrumente spirituale cum sunt meditația sau rugăciunea.

9 semne care îți arătă că sufletul tău a venit din Clusterul Pleiadelor

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Ești o persoană care își dorește Pacea

Cea mai puternică chemare a sufletului tău este Pacea spirituală și socială. Ești o persoană foarte blândă, care vrea să aducă alinare și care îi încurajează pe toți cei din jur să trăiască în armonie, acceptare și bună-înțelegere.

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Ești un vindecător

Ești un vindecător talentat. Poți să vindeci suferinetele oamenilor prin puterea eneregiei tale pozitive. Simți lucrurile în profunzime și reușești să aduci alinare nu doar în plan fizic, ci și în plan emoțional. Ai capacitatea de a simți emoțiile oamenilor și de a a-i ajuta să se ajusteze și să își găsească echilibrul.

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Ești aici ca să contribui la evoluția Planetei Pământ

Din adâncul sufletului simți că te afli aici pentru a contribui la evoluția spirituală a Planetei Pământ. Ești în același timp o persoană precocupată de spiritualitate și treci prin perioade intense de transformare; cu fiecare etapă capeți mai multe conștientizări pe care le împărtășești cu toți cei din jurul tău. Știi că ești aici pentru a contribui la evoluția spirituală a Planetei.

Foto: Shutterstock/ Jozef Klopacka

Dacă ai venit din Clusterul Pleiadelor: Ești o persoană hiper-intuitivă

Ești în contact cu intuiția ta. Ai capacitatea de a simți lucruri pe care majoritatea celor din jur nu le pot remarca. Ai capacitați telepatice sau de a anticipa viitorul apropiat, ceea ce te face o persoană foarte specială. Ești de asemenea deschisă la tot felul de tehnici metafizice pe care ți le poți însuși cu ușurință.

Foto homepage:  Shutterstock/ Jozef Klopacka

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri