18 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 281 share-uri

Această superbă Lună Plină în Taur de pe 24 octombrie vine să ne lumineze inimile cu înțelepciunea ei și să ne amintească de importanța vieții și a iubirii.

Luna Plină de miercuri, 24 octombrie, va cădea în semnul Taurului, și din punct de vedere astrologic are o influență puternică asupra noastră în perioada care îi urmează. Această lună plină în Taur ne încetinește cumva ritmul, obligându-ne să ne întoarcem către noi înșine și rădăcinile noastre.

Această superbă Lună Plină în Taur vine să ne lumineze inimile cu înțelepciunea ei și să ne amintească cât de important este să celebrăm viața în toate manifestările ei, chiar și în cele mai insignifiante și banale, și să ne exprimăm gratitudinea pentru toate lucrurile bune care există în viața noastră.

În plus, perioada următoare de timp este momentul potrivit pentru a ne explora simțurile, pentru a ne bucura de micile plăcerii ale vieții și ale acestui anotimp frumos. Este momentul pentru a cere ceea ce este al nostru, pentru a ne asuma și a spune clar și răspicat că ne dorim ceea ce inima își dorește.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Foto: Nadin Chepeniuk /Shutterstock

Încet, dar sigur, această Lună Plină a lui octombrie ne îndrumă către stabilitate și confort și, chiar dacă ne îndeamnă la visare și reverie, invitația ei cât se poate de practică este aceea de a ne menține întotdeauna cu picioarele pe pămânat.

Chiar dacă emoțiile ne sunt puternice în perioada următoare și dorim să ne eliberăm de poverile emoționale, faptul că luna plină cade în semnul Taurului nu va favoriza în mod special exprimarea acestora. Din contră. Este foarte posibil să întâmpinăm dificultăți în a ne exprima emoțiile profunde, dar anumite practici precum masajul, yoga, mersul pe jos, ne vor ajuta să ne eliberăm nu doar sufletele de greutatea sentimentelor noastre, ci și trupurile.

Dacă nu suntem chiar în elementul nostru din punct de vedere fizic, dacă ne simțim mai greoi, mai lenți decât de obicei și vom resimți mai puternic această energie telurică a Taurului, aceste practici ne vor ajuta să ne conectăm mai mult la noi înșine.

De asemenea, Luna plină din Taur de pe 24 octombrie pune accentul și asupra familiei și a legăturilor noastre cu aceasta, amintindu-ne de onorarea angajamentelor noastre și de stabilirea unei relații sănătoase și armonioase cu cei pe care se presupune că ar trebui să îi avem aproape de suflet.

Foto: lisima /Shutterstock

Alte două planete puternice care își joacă magistral rolul astral în următoarea perioadă sunt Uranus (mai ales Uranus) și Saturn. Această conjuctură astrală strânsă va conferi o nouă perspectivă lucrurilor și situațiilor. Dacă vi se pare că relațiile sau viețile voastre au fost supuse în ultima perioadă anumitor schimbări sau au stat sub semnul nesiguranței, iată că lucrurile iau din nou o turnură neașteptată. Schimbările devin oporturnități, iar îndoielile se transformă în angajament și asumarea responsabilităților, conducând în anumite cazuri la căsătorii și planuri de viitor.

Luna Plină în Taur promite așadar devotament, generozitate, atașament față de familie și cămin, întoarcerea către spațiul nostru de confort și siguranță. Mai mult, pentru mulți îndrăgostiți, acolo unde s-a învățat lecția bunătății și a iertării, această Lună plină de pe 24 octombrie va aduce cu sine reînnoirea sentimentelor sau chiar depășirea unor probleme complexe în relații. Sub semnul norocului stau și căsătoriile care vor avea loc în perioada următoare de timp.

Taurul îi place siguranța materială, dar această lună plină ne va arăta cât de importantă este și schimbarea spirituală sau interioară. Chiar dacă norocul financiar nu este deloc exclus în perioada următoare, mai ales când vine vorba de proprietăți/ terenuri moștenite, și abundență materială curge într-un ritm natural, zodiile de pământ în special vor învăța în perioada următoare că banii nu sunt totul și că a-i avea nu garantează și fericirea.

Dacă Luna plină este în Taur, iar Taurului îi este greu să se detașeze de tiparele vechi, Soarele se va afla în Scorpion, ceea ce va ajuta la eliberarea unei noi energii creatoare. Această opoziție cosmică poate crea și una pe plan emoțional, creând un conflict între ceea ce ne dorim și ceea ce ne avem nevoie. Mulți dintre noi vom resimți mai acut presiunea interioară de a fi și pe cea exterioară de a face ceea ce ne poate stoarce de energie și va acutiza crizele personale, dacă acestea existau deja. Lasă-te ajutat de intuiție, de cei din jur și de luciditatea acestei Lune pline în Taur și vei găsi drumul către binele personal.

Foto homepage: kdshutterman /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri