Sufletele Evoluate, suflete frumoase. 26 de Trăsături și Semne că ești un Suflet Evoluat

17 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 229 share-uri

Sufletele evoluate sunt suflete speciale, cu o experiență karmică vastă, acumulată din viețile anterioare. Ele sunt extrem de sensibile la energiile celorlalți.

Sufletele evoluate sunt aici cu un scop, acela de a ne ajuta să ne aliniem la sursă și de a ne facilita și nouă accesul la lumină și la adevărul divin. Existențele lor numeroase și multiplele reîncarnări anterioare au făcut ca în viața aceasta să fie mai înțelepte, mai bune, mai aproape de alte suflete. Iată care sunt principalele trăsături ale spiritelor evoluate și semnele care îți arătă că ești un spirit evoluat:

Sufletele evoluate: Cum stii ca ai un astfel de suflet? Semnele de bază

1. Sufletele evoluate au o intuiție foarte bine dezvoltată, sunt inteligente, iar starea lor interioară naturală este una a păcii. Mintea lor emite mai mult gânduri pline de pace și iubire decât negative sau pline de ură, contribuind astfel la creșterea vibrației planetei.

Kudika Tarot

2. Prezența lor este una alinătoare, care mângâie și consolează. Te simți bine în prezența unui suflet evoluat, te simți relaxat, te simți relaxat să fii tu însuți așa cum ești, te simți în pace.

Foto: Victor Tondee /Shutterstock

3. Chiar dacă sunt persoane liniștite, care preferă să nu facă zgomot în jurul lor sau să iasă în evidență, prezența lor este una puternică, iar impactul asupra celorlalți este și el unul cu un efect puternic.

4. Sufletele evoluate sunt pline de pace, de compasiune, de înțelepciune fără a ajunge în cealaltă extremă, a milei. Prin cuvintele și atitudinea lor, te împuternicesc și îți respectă limitele personale.

5. Sfaturile lor nu vor promova niciodată conflictele, ci iubirea, vindecarea, adevărul.

Citeste si:
Testul echilibrului spiritual: De ce ai nevoie pentru a te simti...
Testul echilibrului...

6. Sufletele evoluate sunt extrem de sensibile la energiile celorlalți.

7. Atunci când se uită în ochii tăi ai senzația că știu totul despre tine, că îți înțeleg sentimentele și trăirile, că văd ceea ce alții nu pot vedea.

8. Sufletele evoluate se bucură de lucrurile simple ale vieții, iar componența materială nu este prea importantă pentru ele.

9. Au o atingere delicată și o voce blândă, profundă, ce pare că ajunge până în străfundurile sufletului tău.

10. Se simt acasă atunci când se afla în natură și conexiunea lor cu natura este una puternică. Aici se descarcă și se încarcă energetic.

11. Au acceptat cine sunt și cum sunt din toate punctele de vedere. Au făcut pace cu modul în care arata corpul lor și sunt mulțumite. Pentru sufletele evoluate, nu există frumos. Nu există urât. Ele sunt ceea ce sunt, așa cum sunt.

12. Sufletele evoluate se iubesc, se îmbrățișează și se apreciază pe ele însele așa cum sunt deschizându-se astfel către iubirea de ceilalți.

13. Au o strălucire specială, aproape eterică, ceea ce îi determină pe ceilalți să se afle în preajma lor și să le caute compania. Adulții, copiii, animalele sunt atrase de aceste suflete evoluate.

14. Au o vibrație pozitivă, pașnică. Își doresc să îi ajute pe ceilalți să își găsească drumul în viață, să facă față suferinței mai ușor, să se vindece fizic, emoțional sau spiritual.

15. Sufletele evoluate nu se pot uita la filme, muzică sau știri ce conțin violență sau mesaje ce promovează ura, intoleranță, negativismul. Când se afla într-un mediu cu care nu rezonează, simt acest lucru la nivel energetic.

16. Nu pot permite ca oameni sau conversațiile negative să le invadeze spațiul minții și energetic pentru prea mult timp căci le afectează aura. Totodată, în unele cazuri, și corpul le transmite anumite semnale că nu este în elementul său și manifestă semne de respingere energetică: de exemplu senzația de tremurat, de vomă, contractarea trupului etc.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri