Sufletele evoluate sunt suflete speciale, cu o experiență karmică vastă, acumulată din viețile anterioare. Ele sunt extrem de sensibile la energiile celorlalți.

17. Au acceptat ca existența pe pământ vine la pachet și cu bune, și cu rele, și cu clipe frumoase, dar și cu momente de durere și suferință. Cu toate acestea, în drumul lor spre evoluția spirituală, reușesc să se degaje de sentimentul de suferință și să îl transforme în bucurie, în iubire, în căldură.

18. Indiferent de circumstanțele vieții lor sau de răul pe care îl pot primi de la ceilalți, au o mare capacitate de a ierta.

19. Spiritele evoluate nu simt nevoia să bârfească, să judece, să jignească sau să se răzbune pe cineva.

Foto: coka /Shutterstock

20. Faptul că se conectează atât de mult la energia sufletului lor și percep greutățile vieții de pe o altă treaptă a evoluției, se reflectă și asupra trupului. De obicei arătă mai tineri decât sunt biologic. Au pielea mai luminoasă, riduri mai puține, au un corp în care se simte vibrația luminii, a tinereții, a stării de pace.

21. Au o energie flexibilă, nu stagnantă, se lăsă purtați de fluxul vieții și simt recunoștința față de fiecare nouă zi din viața lor.

22. Sufletele evoluate consideră că suntem legați energetic prin fire invizibile și că suntem doar o mică parte din puzzle-ul universal. Prin urmare, se simt conectate cu toate ființele și lucrurile vii de pe planetă, inclusiv păsările, peștii, vântul, plantele etc. Sufletele evoluate onorează întreaga planetă.

23. Spiritele evoluate se integrează și se simt confortabil în mediile în care se afla sau în cele în care se vor afla. Ele își păstrează identitatea indiferent de loc.

24. Sufletele evoluate acceptă și noțiunea de bine, și pe cea de rău, și percep binele și răul ca elemente ce aduc echilibru în univers și facilitează evoluția spirituală.

25. Suflete evoluate prețuiesc timpul petrecut cu ceilalți, dar iubesc și să stea în singurătate. Simt nevoia să își acorde timp pentru ele în solitudine, în tăcere, în liniște, în rugăciune sau meditație astfel încât se se reechilibrze energetic, să se conecteze la sursă și să devină mai puternice spiritual.

26. Stând de vorbă sau având în preajma ta un suflet evoluat, faptul că suntem o manifestare a divinului nu mai ți se pare o poveste de adormit copiii, ci o realitate.

Foto homepage: Benjavisa Ruangvaree /Shutterstock


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Sufletele Evoluate, suflete frumoase. 26 de Trăsături și Semne că ești un Suflet Evoluat.