17 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 250 share-uri

Sufletele evoluate sunt suflete speciale, cu o experiență karmică vastă, acumulată din viețile anterioare. Ele sunt extrem de sensibile la energiile celorlalți.

17. Au acceptat ca existența pe pământ vine la pachet și cu bune, și cu rele, și cu clipe frumoase, dar și cu momente de durere și suferință. Cu toate acestea, în drumul lor spre evoluția spirituală, reușesc să se degaje de sentimentul de suferință și să îl transforme în bucurie, în iubire, în căldură.

18. Indiferent de circumstanțele vieții lor sau de răul pe care îl pot primi de la ceilalți, au o mare capacitate de a ierta.

19. Spiritele evoluate nu simt nevoia să bârfească, să judece, să jignească sau să se răzbune pe cineva.

Foto: coka /Shutterstock

20. Faptul că se conectează atât de mult la energia sufletului lor și percep greutățile vieții de pe o altă treaptă a evoluției, se reflectă și asupra trupului. De obicei arătă mai tineri decât sunt biologic. Au pielea mai luminoasă, riduri mai puține, au un corp în care se simte vibrația luminii, a tinereții, a stării de pace.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

21. Au o energie flexibilă, nu stagnantă, se lăsă purtați de fluxul vieții și simt recunoștința față de fiecare nouă zi din viața lor.

22. Sufletele evoluate consideră că suntem legați energetic prin fire invizibile și că suntem doar o mică parte din puzzle-ul universal. Prin urmare, se simt conectate cu toate ființele și lucrurile vii de pe planetă, inclusiv păsările, peștii, vântul, plantele etc. Sufletele evoluate onorează întreaga planetă.

23. Spiritele evoluate se integrează și se simt confortabil în mediile în care se afla sau în cele în care se vor afla. Ele își păstrează identitatea indiferent de loc.

24. Sufletele evoluate acceptă și noțiunea de bine, și pe cea de rău, și percep binele și răul ca elemente ce aduc echilibru în univers și facilitează evoluția spirituală.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

25. Suflete evoluate prețuiesc timpul petrecut cu ceilalți, dar iubesc și să stea în singurătate. Simt nevoia să își acorde timp pentru ele în solitudine, în tăcere, în liniște, în rugăciune sau meditație astfel încât se se reechilibrze energetic, să se conecteze la sursă și să devină mai puternice spiritual.

26. Stând de vorbă sau având în preajma ta un suflet evoluat, faptul că suntem o manifestare a divinului nu mai ți se pare o poveste de adormit copiii, ci o realitate.

Foto homepage: Benjavisa Ruangvaree /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri