Răsăritul - puterea unui nou început. Rugăciunea care îți va face fiecare dimineață fabuloasă (Omraam Mikhael Aivanhov)

11 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 360 share-uri

Rugăciunea lui Dumnezeu -rugăciunea Soarelui este una dintre cele mai frumoase rugăciuni pe care le poți spune la răsăritul soarelui și la început de zi. A fost scrisă de Omraam Mikhaël Aïvanhov, un mare mistic creștin.

Mai mult, iată și ce spune Omraam Mikhaël Aïvanhov, acest mare lider spiritual al secolului XX, despre rugăciune și despre modul în care ne putem ruga:

Foto: David Porras /Shutterstock

“Rugăciunea poate fi o revărsare silențioasă a inimii sau a sufletului. Dar pentru a fi cu adevărat eficiență, ea trebuie făcută în 3 lumi – mentală, astrală și fizică. Rugăciunea nu este despre a cere ceva sau totul în funcție de impulsurile momentului. Ar trebui ca mai întâi Lumina gândirii să aibă ceva de spus, trebuie să judece dacă o cerere merită să fie formulată. Apoi, așa cum lumina este însoțită de căldură, așa și gândul trebuie însoțită de un sentiment puternic care îi dă viață. În cele din urmă, pentru a exista un efect în planul fizic, cuvântul vorbit este necesar, deoarece vibrațiile sunetului afectează materia.

Când gândul și sentimentul nu sunt exprimate prin cuvântul vorbit, care într-un fel le oferă corporalitate, acestora le lipsesc materialele din lumea fizică de care au nevoie pentru a deveni realitate. Cuvântul rostit este cel care aduce aceste materiale. Prin cuvântul vorbit, aducem spiritelor lumii invizibile elementele fizice care lor înșiși le lipsesc. Le demonstrăm lor că știm legile și de asemenea le facilităm munca.” (sursa: omraam-words-of-light.org)

Foto homepage: Ievgenii Meyer /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri