Dr. Joe Dispenza - 23 de citate: Îți dorești un nou deznodământ? Inventează-ți un nou SINE

16 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 497 share-uri

Dr. Joe Dispenza, cercetător şi doctor în chiropractică, face conexiuni între domenii precum fizica cuantică, neuroştiinţe, biologie şi genetică - pentru a arăta cât de multe lucruri sunt cu adevărat posibile şi la îndemâna oricui.

V-aţi întrebat vreodată de ce aveţi în permanenţă aceleaşi gânduri negative? De ce vă întoarceţi mereu la aceiaşi membri ai familiei, prieteni sau parteneri care vă fac rău? De ce rămâneţi blocaţi în aceleaşi scheme mentale nocive şi inhibante?

În România, Dispenza este foarte popular în lumea celor care caută vindecarea sufletului și a minții. Vă propunem astăzi o incursiune în lumea ideilor lui Joe Dispenza – un fel de fereastră spre drumul transformării de sine.

Studiile arată că 90% dintre gândurile oamenilor sunt negative. Explicaţia constă în faptul că, din pricina stresului la care suntem supuşi zilnic, ne activăm "sistemul de supravieţuire“ şi tiparele de comportament înrădăcinate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Își recomandăm cartea Antreneaza-ți creierul - Joe Dispenza

Creierul nostru are o calitate formidabilă, numi­tă plasticitate, schimbându-şi organizarea ca urmare a procesului de învăţare şi a experienţelor de viaţă. Putem, aşadar, modifica felul în care privim ceea ce ni se întâmplă, gândurile care ne produc suferinţă şi ne ţin pe loc, în primă fază prin simpla lor conştientizare. Prin antrenament mental, autodisciplină şi perseverenţă, meditaţie şi expunere sistematică la experienţe noi şi, bineînţeles, cu ajutorul nepreţuit al creierului, schimbarea este la îndemâna oricui.

Prin repetiţie, gândurile şi sentimentele autolimitative se transformă în obişnuinţe, producând astfel şabloane mentale precum sentimentul lipsei de valoare sau înclinaţia spre experienţe negative.

Dr. Joe Dispenza: 23 de citate cu putere transformatoare

1. O amintire fără de încărcătura sa emoțională este denumită înțelepciune.

2. Poți să accepți noțiunea aceasta că odată ce îți schimbi starea ta internă, nu vei mai avea nevoie de o lume externă să ca să îți dea motive ca să simți bucurie, gratitudine, apreciere sau orice altfel de emoție.

3. Și.. poți să îți înveți corpul ca din punct de vedere emoțional cum ar fi dacă ar crede că este împuternicit… mișcat de măreție… invincibil… să aibă curaj… să fie îndrăgostit de viață… să nu simtă limitări… să triască ca și când rugăciunile i-ar fi deja ascultate?

4. Așa încât, dacă vrei să schimbi o credință sau o percepție, ar trebui să îți schimbi în primul rând starea din interiorul tău. Atunci când îți schimbi starea înseamnă că îți schimbi energia.

5. Ca să reușești să influențezi materia trebuie să fii mai mult energie și mai puțină materie, mai mult undă și mai puțin particulă. Aceasta îți cere să ai o intenție clară și o emoție care să te înalțe – acestea sunt cele două ingrediente necesare.

6. Dacă îți dorești un nou deznodământ, trebuie să te rupi de obieciul de a fi tu însuți și să îți reinventezi un sine nou.

7. Dacă avem convingeri foarte puternice în legătură cu ceva, evidenta contrariului poate să stea chiar în fața ochilor noștri și nu putem să vedem fiindcă ceea ce percepem este total diferit.

Foto homepage: Shutterstock/ Nejron Photo

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri