12 Octombrie 2018 publicat în Lifestyle 34 share-uri

Mi-era frică. Mi-era curiozitate. Anii ne depărtaseră și totuși, uneori, brize cu tine se aninau de genele și de zulufii mei… mi-era dor.

Strânge-mă în brațe și fă-mă să uit de tot ce nu a mers între noi! Vorbește-mi!Hai să lămurim lucrurile pentru a merge clar, mai departe, fiecare… chiar dacă nu împreună. Mi-e sete de ceea ce eram noi amândoi! Plimbă-te din nou cu mine în soarele lui octombrie și sub poleială tomnatică de lună.

Era și atunci o toamnă… azi rescriem în tonuri armonioase ceea ce credeam că nu vom mai rescrie vreodată. Te las să îmi placi, să mă placi și să fim tot ce nu am reușit în acea toamnă.

Strânge-mă în brațe și taci. Sunt drumuri ce se închid la final de toamnă… dar până atunci, pasionali, timizi și din nou inocenți, să ne dăm voie să iubim fiind mai franci.

Plimbă-te cu mine de mână în această toamnă și fă-mă să simt cât de mult ți-am lipsit, cât de mult încă mă mai plăci!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

* Un articol trimis de Alexandra Șerban, viatanevindeca

Foto homepage: Impact Photography /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri