14 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 46 share-uri

Luand cateva zile de concediu atent planificate in apropierea sarbatorilor legale din 2018, angajatii isi pot prelungi aceste momente de pauza pentru o perioada de timp semnificativa.

Unde sa mergi: Paris, Franta

Iunie este un moment minunat pentru a vizita Parisul pentru ca zilele sunt mai lungi, vremea este mai calda si cozile de vizitatori sunt mai scurte decat in celelalte luni de vara, iulie si august. Bifeaza, de ce nu, chiar obiectivele turistice: privelistea din varful Turnului Eiffel este intr-adevar imbatabila; plimba-te prin pietele cu produse proaspete si bucura-te de un picnic intr-unul dintre parcurile si gradinile luxuriante. Savureaza cafeaua la o terasa tipica de pe strada. Dedica o zi din vacanta ta colectiei impresionante de la Louvre sau indreapta-te catre Fundatia Louis Vuitton, o cladire uimitoare proiectata de Frank Gehry, care gazduieste expozitii de arta moderna.

Sarbatoare legala: 15 august – Adormirea Maicii Domnului
Cand sa pleci in vacanta: 15 – 19 august
Cate zile de concediu trebuie sa-ti iei: 2

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Oricum vacanta de vara e sfanta, asa ca doua zile de concediu platit nu e nici pe departe vreo extravaganta, cu atat mai mult cu cat incepi planificarea ei din timp. si cand e vara parca oriunde te-ai duce va fi bine, dar cand ai in fata cinci zile libere, de ce sa nu te bucuri din plin de ele intr-un oras ca Berlinul. Aflat la nici doua ore si jumatate distanta cu avionul, raman prea putine motive pentru a nu-l pune pe lista ta de calatorii in august.

Unde sa mergi: Berlin, Germania

Vara tarzie in Germania este un bun prilej pentru a vizita Berlinul. Celebra viata underground se intampla de fapt la suprafata orasului la cinematografe in aer liber, la evenimente muzicale si in piete. Inchiriaza o bicicleta pentru a te deplasa in ritmul tau si indreapta-te spre lacurile de la marginea orasului in care poti inota. Bucura-te de preparatele tipice din Berlin: un brunch lenes cu traditionalele „kaffee und kuchen" (cafea si prajituri) dupa-amiaza si beri germane de specialitate mai tarziu in noapte.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Sarbatoare legala: 30 noiembrie – Sfantul Andrei, 1 decembrie – Ziua Nationala a Romaniei
Cand sa pleci in vacanta: 30 noiembrie – 2 decembrie
Cate zile de concediu trebuie sa-ti iei: 0

Nicio zi libera nu-i nevoie sa extragem din tolba pentru a avea parte de un weekend prelungit si anul viitor, cu ocazia Zilei Nationale. Cu toate acestea, un zbor catre Sankt Petersburg iti cere cateva ore, dar iti promite ca le vei uita odata ce i-ai trecut pragul acestui oras impresionant.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri