14 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 46 share-uri

Luand cateva zile de concediu atent planificate in apropierea sarbatorilor legale din 2018, angajatii isi pot prelungi aceste momente de pauza pentru o perioada de timp semnificativa.

Unde sa mergi: Amsterdam, Olanda

Este usor sa te pierzi prin centrul orasului Amsterdam, ingramadit de canale, dar asta este totodata frumusetea lui. Exploreaza universul ascuns in buticuri, restaurantele cu meniuri delicioase si galeriile de top. Inchiriaza o bicicleta si alatura-te multimii care traverseaza strazile capitalei olandeze sau inchiriaza o barca si navigheaza pe canale. Asigura-te ca profiti la maximum de gastronomia orasului si, bineinteles, de bere artizanala. Aprilie este, de asemenea, luna festivalului dedicat lalelelor, floarea-simbol a Olandei, care va pune cu siguranta energia primaverii in pasii fiecarui calator.


Sarbatoare legala: 1 mai – Ziua Muncii
Cand sa pleci in vacanta: 28 aprilie - 1 mai
Cate zile de concediu trebuie sa-ti iei: 1

Se pare ca poti trai o zi dedicata recunoasterii muncii luand cat mai mult timp liber de la lucru. Ziua Muncii va fi sarbatorita marti, 1 mai, prin urmare, folosind doar o zi de concediu din an, luni, angajatii romani se pot bucura de patru zile de sarbatoare in 2018.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Unde sa mergi: Barcelona, Spania

Invinge caldura intensa de vara (si multimile) si fa-ti timp sa explorezi Barcelona in primavara. Bucura-te de multitudinea de galerii si muzee si nu pierde din privire mostenirea lasata de arhitectul Antoni Gaudí, asezata in jurul orasului in locuri precum catedrala sa inca in lucru si parcul Güell. Plimba-te pe Las Ramblas -- cu o oprire in piata colorata de peste La Boqueria –, gusta la cina o paella al fresco, apoi mergi spre plaja pentru a te observa apusul soarelui si sentimentul de nisip care trece printre degetele de la picioare.

Sarbatoare legala: 27-28 mai – Rusaliile; 1 iunie – Ziua Copilului
Cand sa pleci in vacanta: 26 mai – 3 iunie
Cate zilele de concediu trebuie sa-ti iei: 3

Iata o combinatie magica. Calatorii romani se pot bucura de o pauza de noua zile in timp ce folosesc doar trei zile de concediu din an, intre 29 mai si 31 mai. Extinderea acestei perioade include Rusaliile si Ziua Copilului, inca un prilej de a le sarbatori cu prietenii si familia intr-un oras care poate fi pe placul tuturor.

Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri