Calatoria noastra impreuna este atat de scurta...Povestirea care te invata sa nu mai pui la suflet

12 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 92 share-uri

O povestire care iti va intra la suflet si care ne aminteste ca timpul pe care il petrecem unii cu altii este prea scurt ca sa il irosim in certuri, orgolii si rautati marunte.

Cititi o povestire care circula pe internet si care ne aminteste ca timpul pe care il petrecem unii cu altii este foarte scurt si ca nu merita sa il irosim prinsi in certuri, orgolii si rautati marunte.

Nu pune la suflet. Calatoria noastra impreuna este atat de scurta...

O tanara a luat autobuzul pentru a ajunge la destinatia in care isi dorea sa ajunga. S-a asezat pe locul ei si privea linistita pe fereastra, pierduta in gandurile ei. La urmatoarea statie, o batrana doamna galagioasa si morocanoasa a venit si s-a asezat chiar langa ea. S-a trantit pe scaun si a inceput sa invadeze si scaunul tinerei cu numeroasele ei bagaje. Ba chiar a lovit-o si nici nu si-a cerut scuze, fiind prea ocupata sa isi verse naduful si nemultumirile ei.

Persoana care statea de cealalta parte a tinerei s-a suparat si a intrebat-o de ce nu a vorbit, de ce nu i-a spus nimic doamnei in varsta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Tanara a raspuns cu un zambet:

“Nu este necesar sa fii agresiv si impertinent sau sa te certi in privinta a ceva atat de neimportant, calatoria noastra impreuna este atat de scurta. Eu o sa cobor la urmatoarea statie.”

“Daca ii raspunzi mojiciei tot cu mojicie, nu vei ajunge nicaieri. Probabil ca batrana doamna ar fi continuat sa fie si mai nepoliticoasa si agresiva si am fi ajuns sa ne certam. Nu acesta este exemplul sau lectia pe care as dori sa le ofer.”

Acest raspuns merita sa fie scris cu litere de aur:

“Nu este necesar sa te certi in privinta a ceva atat de nesimnificativ, calatoria noastra impreuna este atat de scurta!”

Daca fiecare din noi ar realiza ca timpul pe care il petrecem aici este atat de scurt… ca a-l intuneca cu certuri, discutii aprinse si pline de ura si reprosuri, cu lipsa de iertare, cu grosolanie, cu nemultumire, cu o atitudine agresiva gata sa gaseasca imediat greselile din celalalt este doar o pierdere inutila de timp si energie...

Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Ti-a frant cineva inima? Incearca sa privesti mai departe, chiar daca probabil ca iti este al naibii de greu. Calatoria este atat de scurta...

Te-a tradat cineva, te-a umilit, te-a numit in fel si fel sau te-a inselat? Oricat ti-ar fi de greu sa uiti, incearca sa ierti, calatoria este atat de scurta.

Indiferent de cate suparari ne aduce cineva, sa ne amintim ca “drumul nostru impreuna este foarte scurt.”

Nimeni nu stie cat dureaza exact aceasta calatorie. Nimeni nu stie cand va sosi timpul pentru urmatoarea sa statie sau cand va fi ultima sa oprire. “Calatoria noastra impreuna este atat de scurta”...

Sa ne pretuim prietenii si familia. Sa fim respectuosi, buni si sa ne iertam unii pe ceilalti. Sa ne umplem inimile cu recunostinta si bucurie. Sa vedem binele din ceilalti si nu uratul.

Daca te-am ranit vreodata, eu iti cer iertare. Daca tu m-ai ranit vreodata, sa stii ca ai deja iertarea mea.

La urma urmei, “calatoria noastra impreuna este atat de scurta”.

Autor: Anonim

Foto: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri