14 Decembrie 2017 publicat în Lifestyle 46 share-uri

Luand cateva zile de concediu atent planificate in apropierea sarbatorilor legale din 2018, angajatii isi pot prelungi aceste momente de pauza pentru o perioada de timp semnificativa.

Vacanta este un moment mult dorit si nu se intampla destul de des pentru majoritatea romanilor. Cu toate acestea, luand cateva zile de concediu atent planificate in apropierea sarbatorilor legale din 2018, angajatii isi pot prelungi aceste momente de pauza pentru o perioada de timp semnificativa.

Specialistii de la momondo.ro au creat un ghid la indemana pentru a ajuta calatorii sa isi tripleze zilele de vacanta – transformand 10 zile de concediu in 35 –, ghid care poate fi descarcat de aici. Mai mult, au creat o lista cu destinatii de top pe tot parcursul anului 2018, care sa inspire in a planifica aceste zile lungi de pauza mai usor.

Afla cum poti transforma 10 zile de vacanta in 35 in Romania:

Sarbatoare legala: 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Romane
Cand sa pleci in vacanta: 24 – 28 ianuarie
Cate zile de concediu trebuie sa-ti iei: 2

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit

Exista, oare, ceva pe lume care suna mai ispititor decat imbracarea hainelor alcatuite din materiale vaporoase, in vreme ce in orice oras din Romania va trebui sa infruntam frigul din ianuarie? Tarile calde nu mai sunt accesibile doar pasarilor care pleaca la primul vant tomnatic, asa ca o calatorie pe taramul thailandez la final de ianuarie poate face minuni.

Unde sa mergi: Bangkok, Thailanda

E timpul sa admitem faptul ca ianuarie este o luna sumbra in intreaga Europa. Craciunul si Anul Nou s-au terminat si este intuneric si rece. Ceea ce o face de fapt un moment oportun pentru a te indrepta spre Bangkok. Nu poti decat sa te simti viu pe strazile aglomerate ale capitalei thailandeze. Exploreaza palatele si templele vechi, ia cina gustand una dintre cele mai delicioase mancaruri din lume, admira barcile asezate de-a lungul canalelor si bucura-te de cumparaturi in nesfarsitele piete colorate.

Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Sarbatoare legala: 8-9 aprilie – Pastele
Cand sa pleci in vacanta: 6-9 aprilie
Cate zile de concediu trebuie sa-ti iei: 1

De Paste, intreaga familie are vacanta, inclusiv elevii, ceea ce face de fiecare data sa fie o perioada de calatorie aglomerata. Pentru te bucura din plin de weekendul prelungit cu prietenii si familia, planuirea vacantei in avans e importanta. Adaugand ziua de vineri la concediul de Paste poti avea o binemeritata pauza de patru zile cu o singura zi de concediu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri