29 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 456 share-uri

Care este animalul reprezentativ al chakrei tale si ce spune acest lucru despre tine si puterea ta interioara?

Daca te-ai nascut Duminica, chakra ta dominanta este Muladhara. Este chakra situata la baza coloanei vertebrale, chiar langa coccis

Animalul puterii tale este CARTITA

Chakra Muladhara este adesea simbolizata fie de Elefantul cu 7 trompe, fie de Leoaica, fie de Cartita. Aceasta chakra reprezinta granita dintre constiinta animala si cea umana si este pusa in legatura cu mintea inconstienta, acolo unde se afla stocate experientele vietilor anterioare. Cartita ne invata sa credem in ceea ce simtim, in ceea ce se afla in adancul inimii noastre, nu in ceea ce se vede la suprafata. Lectia cartitei este aceea a incredintarii propriului destin in mainile universului, a constientizarii relatiei cu Pamantul si cu forma fizica in care ne aflam. Ea ne invata sa imbratisam lucrurile in care credem, cu increderea si credinta ca totul va fi cat se poate de bine pentru noi in cele din urma.

Tu ca personalitate:

Esti o persoana care crede in misterele vietii si de multe ori se lasa calauzita de simturile si instinctele sale. Iubesti noutatea si cunoasterea, de aceea urmaresti sa le explorezi in toate formele sale. Intelectul tau este foarte ascutit si intr-o permanenta cautare de informatii. In perioada de maturitate, te vei lasa calauzita de chemarea ta interioara spirituala. Ai o inima frumoasa, nobila, care isi doreste sa iubeasca si sa fie iubita. Iti vei implementa aceasta dorinta in viata ta sub forma unei familii frumoase, iubitoare, in care sa te simti implinita, dorita, utila. Crezi totodata in puterea atingerii ca forma de comunicare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri