Acest text superb care ii apartine lui Nale Donald Walsh este distribuit de mii de oameni pe retelele de socializare.

Textul face parte din cartea lui Nale Donald Walsh, Comuniune cu Dumnezeu.

Cuvintele acestea sunt incarcate de liniste si Adevar care rezoneaza in inimile noastre si nu in intelectul nostru.

Este un text care ne invata sa ne iubim copiii transmitandu-le incredere de sine si ideea ca nu trebuie sa caute sa se simta intregiti altfel decat prin ei insisi. Este probabil cea mai valoroasa lectie din lume. Iar Donald Walsh ne incurajeaza sa impartasim aceasta perspectiva cu toti prietenii nostri, cu toti oamenii din jurul nostru. Este o invatatura care ar putea cu adevarat schimba lumea in care traim:

Foto: Pixabay

Foto homepage: Pixabay

Nale Donald Walsh: Invatati-i pe copiii vostri…

„Invatati-i pe copiii vostri ca nu au nevoie de nimic din afara lor pentru a fi fericiti – nici o persoana, nici un loc sau lucru – si ca adevarata fericire se gaseste inauntrul lor.Invatati-i ca lor le sunt de ajuns ei insisi. Invatati-i pe copiii vostri ca esecul este o fictiune, ca fiecare incercare este un succes si ca fiecare efort este ceea ce duce la victorie – esecul nefiind cu nimic mai putin onorabil decat succesul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Invatati-i pe copiii vostri ca sunt profund conectati la tot ce inseamna viata, ca sunt Una cu toti oamenii si ca nu sunt niciodata separati de Dumnezeu. Invatati-i pe copiii vostri ca ei traiesc intr-o lume a abundentei spirituale, ca este destul pentru toata lumea si ca primesc cel mai mult atunci cand dau cel mai mult – nu atunci cand aduna cel mai mult.

Invatati-i pe copiii vostri ca nu li se cere sa fie sau sa faca nimic pentru a fi alesi sa traiasca o viata plina de demnitate si impliniri, ca nu trebuie sa intre in competitie cu nimeni pentru nimic si ca binecuvantarile lui Dumnezeu sunt revarsate asupra tuturor.

Invatati-i pe copiii vostri ca nu vor fi judecati niciodata, ca nu trebuie sa-si faca griji ca s-ar putea sa nu inteleaga totul cum trebuie si ca nu trebuie sa schimbe nimic sau “sa devina mai buni” pentru a fi vazuti ca perfecti si frumosi de catre ochii lui Dumnezeu. Invatati-i pe copiii vostri ca pedepsele si consecintele nu sunt unul si acelasi lucru, ca moartea nu exista si ca Dumnezeu nu va condamna niciodata pe nimeni.

Invatati-i pe copiii vostri ca nu exista conditii atunci cand e vorba de iubire, ca nu trebuie sa-si faca griji pentru faptul ca ar putea pierde vreodata dragostea voastra sau a lui Dumnezeu si ca propria lor dragoste, oferita in mod neconditionat, este cel mai mare dar pe care-l pot da ei lumii intregi.

Invatati-i pe copiii vostri ca A FI SPECIALI nu inseamna a fi mai buni, ca a pretinde ca sunt superiori altora nu inseamna a se vedea ca „Cine Sunt Ei cu Adevarat”, si ca e o mare mangaiere in a recunoaste ca “drumul meu nu este cel mai bun; este doar un drum diferit”.

Invatati-i pe copiii vostri ca nu exista nimic ce ei nu pot face, ca iluzia ignorantei poate fi eradicata de pe Pamant si ca oricine nu are in realitate nevoie de nimic altceva decat sa fie redat lui insusi, amintindu-i-se Cine Este El cu Adevarat.

Invatati-i aceste lucruri si ii veti fi invatat ceva maret. Invatati-i aceste lucruri – nu cu cuvinte, ci cu fapte. Nu cu discutii – ci cu trairile voastre, cu exemplul vostru de viata.

Ceea ce le faceti voi copiilor vostri ii va emula si ei vor deveni asa cum sunteti voi.Si mergeti acum si invatati-i aceste lucruri nu numai pe copiii vostri, ci pe toti oamenii si pe toate natiunile. Asta deoarece toti oamenii sunt copiii vostri si toate natiunile sunt casa voastra.

Este momentul sa impartasiti impreuna cu lumea intreaga aceasta viziune minunata. Este viziunea tuturor mintilor care au cercetat vreodata cu adevarat, a tuturor inimilor care au iubit vreodata cu adevarat, a sufletelor care au simtit vreodata cu adevarat Unimea in viata.”

Fragment din “Comuniune cu Dumnezeu”, Neale Donald Walsch
Textul este disponibil si in limba engleza

Via pagina de Facebook Live a Good Life

Iti recomandam si: Neale Donald Walsch: Transforma frica din tine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri