29 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 456 share-uri

Care este animalul reprezentativ al chakrei tale si ce spune acest lucru despre tine si puterea ta interioara?

Stiai ca fiecareia din cele 7 chakre care traverseaza linia mediana a corpului ii corespunde un animal totem specific? Stiai ca fiecaruia din cei 7 centrii de energie ii corespunde cate un animal simbol inzestrat cu insusiri vibrationale asemanatoare chakrei pe care o reprezinta? Aceste animale sunt de fapt o infatisare totemica a puterilor chakrei, sunt niste arhetipuri de energie care te pot calauzi in existenta ta, oferindu-ti ghidare, putere si curaj.

Totodata, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut, ai o anumita chakra dominanta, cu un animal totem caracteristic. Este esential sa cunosti care este animalul reprezentativ al chakrei dominante pentru a te cunoaste mai bine si a cunoaste care sunt sursele si resursele puterii tale:

Care este animalul puterii personale in functie de chakra dominanta

Daca te-ai nascut luni, chakra ta dominanta este Sahasrara. Este chakra coroanei craniului, pozitionata deasupra capului.

Animalul puterii tale este VULTURUL

Vulturul isi desface aripile larg pentru a-si elibera puterea sa interioara si a se putea inalta cat mai sus. Vulturul are capacitatea de a privi lumea de sus, dintr-un punct superior, la care multi nu au acces. El penduleaza intre cer si pamant, intre spirit si materie. La un nivel simbolic, vulturul aduce constientizarea faptului ca menirea noastra pamanteana se intrepatrunde la un moment dat cu gasirea identitatii noastre spirituale.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Tu ca personalitate:

Esti o persoana loiala, integra, dedicata si in general toleranta, insa ai un simt al demnitatii pe care nu ti-l poate calca nimeni in picioare. Dai totodata dovada de multe ori de rabdare si de intelegere, atat fata de sine, cat si fata de ceilalti. Ai insa o constientizare acuta a ceea ce esti si nu lasi pe nimeni sa iti spuna/ impuna cum ar trebui sa fii sau sa te comporti. Iti urmezi propriul drum in viata si chiar daca esti o persoana flexibila in general, atunci cand vine vorba de decizii importante in viata te lasi calauzita doar de propriile principii. Desi respecti de obicei regulile, uneori spiritul tau nonconformist, dornic de libertate, de noutate, de avant te poarta pe cele mai neobisnuite carari. Ai o viata frumoasa, demna, interesanta. Cei calauziti de vultur aleg uneori destine marete, chiar daca acest lucru le poate aduce uneori singuratatea. Dragostea poate surveni de pe meleaguri indepartate.

Foto homepage: D. Czarnota / Shutterstock.com

Foto int: sharptoyou /Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri