Mi-am petrecut 5 ani din viata ranind o femeie incredibila. Am ramas langa ea, insa niciodata nu am ales-o cu adevarat pe ea... Citeste cuvintele emotionante ale unui barbat care au facut inconjurul internetului!

Realizez insa acum ca mania ei era cauzata de faptul ca nu se simtea in siguranta cu mine. Din cuvintele si actiunile mele, simtea ca eu nu o aleg pe ea in fiecare zi si ii era frica ca o sa o abandonez.
In cele din urma, chiar am parasit-o…

Foto: conrado / Shutterstock.com

Am abandonat-o atunci cand nu am ales-o in totalitate pe ea zi de zi timp de 5 ani, am abandonat-o atunci cand am ales sa ma concentrez pe ceea ce ma deranja la ea decat pe ceea ce adoram la ea.

Ca pe o pretioasa floare parfumata… am adus-o plin de mandrie in casa mea si apoi am uitat sa o ud. Am lasat-o singura in nenumarate feluri sa se vestejeasca in caldura uscata si fierbinte a relatiei noastre de dragoste.

Nu o sa mai iubesc niciodata o alta femeie pe care sa nu o si aleg in fiecare zi.

Este un chin pentru toata lumea.

Daca esti intr-o relatie, te invit sa iti adresezi urmatoarea intrebare: “De ce imi aleg partenerul astazi?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Daca nu poti gasi un raspuns care sa te multumeasca, investigheaza mai adanc si gaseste unul. Poate fi unul extrem de simplu, de exemplu sa observi in adancul inimii inimii tale ca pur si simplu “l-ai ales.”

Daca nu poti gasi raspunsul astazi, intreaba-te din nou si maine.

Dar daca trec prea multe zile si pur si simplu nu poti raspunde de ce ti-ai ales partenerul, iar relatia ta este una plina de stres, da-i drumul, lasa-l sa plece. Lasa loc pentru ca altcineva sa apara, cineva pe care inima ta chinuita de dor sa il aleaga in fiecare zi.

Persoana pe care o iubesti merita sa fie aleasa cu entuziasm. In fiecare zi.

Si tu la fel.

Alege intelept.

Articol via bryanreeves.com

Foto homepage: Kiselev Andrey Valerevich / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri