14 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Acest volum este un indrumar modern pentru citirea viselor!

Cartea "Noul dictionar al viselor" este disponibila pe site-ul Libris

Acest volum este un indrumar modern pentru citirea viselor, nu numai ca ofera o interpretare a semnificatiei lor, prin Cabala, dar scoate din fiecare lucru visat numerele de jucat la LOTO si semnele (1 – X – 2) pentru completarea buletinelor de PRONOSPORT si JOCURI HIPICE.

Dupa cateva scurte precizari despre istoria jocului de Loto, autorul explica CABALA CAPPUCCINULUI, GHICIREA IN CARTI si in final ASTROCABALA SEMNELOR ZODIACALE care cuprinde caracteristicile fiecarui semn zodiacal si metoda pentru a descoperi afinitatile astrologice posibile intre persoane.

O carte usoara si moderna care alatura explicatiilor sintetice ale VISELOR si NUMERELE pentru LOTO si pentru MAREA EXTRAGERE SAPTAMANALA si semnele pentru PRONOSPORT si JOCURILE HIPICE.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România

Autor: Orfeo Malaspina; Carte aparuta la editura Antet


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri