, 20 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 330 share-uri

Mi-am petrecut 5 ani din viata ranind o femeie incredibila. Am ramas langa ea, insa niciodata nu am ales-o cu adevarat pe ea... Citeste cuvintele emotionante ale unui barbat care au facut inconjurul internetului!

Trebuie sa o alegi in fiecare zi, sa o iubesti si sa o pretuiesti zi de zi sau altfel o vei pierde… Citeste cuvintele emotionante ale lui Bryan Reeves care s-au viralizat, facand inconjurul internetului. Ele pot fi un semnal de alarma pentru cei care iubesc, insa aleg sa nu aprecieze asa cum ar trebui acea persoana speciala pe care o au langa ei zi de zi.

Bryan Reeves: Alege-o in fiecare zi sau las-o sa plece...

Mi-am petrecut 5 ani din viata ranind o femeie incredibila. Am ramas langa ea, insa niciodata nu am ales-o cu adevarat pe ea.

Am vrut cu adevarat sa fiu cu ea. Am vrut cu adevarat sa o aleg pe ea. Era o femeie superba, geniala si amuzanta si sexy si senzuala. Cu inteligenta ei ascutita, profunda imi facea sa rada intreg corpul, iar cu frumusetea ei exotica imi scurtcircuita creierul. A ma trezi in fiecare dimineata cu ea cuibarita in bratele mele era fericirea mea. Am iubit-o nebuneste.

Foto: Pressmaster / Shutterstock.com

Din pacate, asa cum se intampla cu multe cupluri tinere, faptul ca nu am stiut cum sa iubim a creat in scurt timp probleme stresante in relatia noastra. In scurta vreme, odata ce reveria mea plina de fericire din fiecare dimineata a lasat loc unui mod imatur, incordat de a ne petrece viata impreuna, am ajuns sa ma intreb deseori daca undeva acolo exista o alta femeie care sa fie mai usor de iubit si care sa ma iubeasca mai bine.

Pe masura ce lunile treceau si acel gand persista din ce in ce mai mult in mintea mea, am ales-o pe ea din ce in ce mai putin. In fiecare zi, timp de 5 ani, am ales-o pe ea tot mai putin.

Am ramas cu ea, insa am incetat sa o mai aleg pe ea. Amandoi am suferit.

Alegand-o pe ea ar fi insemnat sa ma concentrez zi de zi pe darurile pe care le-a adus in viata mea si pentru care as fi putut sa fiu recunoscator: zambetul ei, frumusetea, senzualitatea, felul ei vesel de fi, compania ei si… atat de multe altele.

Din pacate, imi era aproape imposibil sa mai inteleg sau chiar sa vad ce era atat de minunat la ea.

Eram prea concentrat pe mania, nesiguranta, pretentiile ei si alte aspecte ale personalitatii ei puternice care ma iritau. Cu cat ma concentram mai tare pe defectele ei, cu atat mai mult le vedeam si le reflectam inapoi comportandu-ma urat cu ea. In mod natural, acest lucru a amplificat tensiunea din relatie… ceea ce ma facea in continuare sa o aleg pe ea chiar si mai putin.

Ea a luptat din greu sa ma faca sa o aleg. Dar nu a fost de ajuns.

Nu poti face pe cineva sa te aleaga, chiar si atunci cand acel cineva te iubeste.

Sa fiu sincer, nici ea nu m-a ales pe mine intru totul. Insultele pline de furie pe care mi le arunca erau o dovada clara a acestui lucru.


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri