12:03, 22 Martie 2016 publicat în Lifestyle

Daca simti nevoia sa iesi cumva din rutina si sa iti condimentezi viata amoroasa, da o sansa meditatiei!

3. Meditatia te ajuta sa iti imbunatatesti forma fizica

Practicata cu regularitate, meditatia este o modalitate excelenta de a-ti intretine forma fizica. Persoanele care mediteaza in fiecare zi ajung sa faca exercitii de respiratie profunda si pot astfel ameliora o serie de probleme, cum ar fi disfunctia erectila sau frigiditatea. In plus, datorita sentimentului de seninatate si calmitate generalizata, spui adio stresului psihologic si ajungi sa te concentrezi asupra a ceea ce este cu adevarat important.

O persoana calma si focusata este si un iubit/ o iubita mult mai bun/a, pentru ca stie ce are de facut la asternut si nu se incurca in detalii sau ganduri haotice. Cu alte cuvinte, esti mult mai prezent/a din punct de vedere fizic si mental si mult mai capabil/a sa controlezi anumite aspecte ce tin de arta amorului. Barbatii care mediteaza sunt amanti neobositi, iar femeile au raportat mai multe orgasme si au realizat ca sunt mult mai relaxate si pozitive in timpul activitatii sexuale propriu-zise.

4. Meditatia usureaza durerea cronica

In momentul in care partenerul/partenera sufera de o boala cronica, care eventual ii mai si provoaca durere, atunci se creeaza un nou set de provocari pentru cuplu, caruia ii este afectata, in principal, calitatea vietii cu tot ceea ce implica aceasta.

Citeste si:
Am descifrat zodia cu cea mai misterioasă personalitate -...
Am descifrat zodia cu cea mai...

Specialistii au demonstrat ca meditatia, practicata in mod regulat de catre persoanele care dintr-un motiv sau altul sufera de durere cronica, le ajuta pe acestea sa isi pozitioneze durerea intr-o perspectiva ceva mai buna si astfel, efectele acesteia sunt mult minimalizate. Iar atunci cand durerea cronica este tinuta sub control, pofta de viata si speranta revin rapid in cuplu.

de Ramona A.

Citeste si:
8 efecte dezastruoase ale unei gândiri rigide
8 efecte dezastruoase ale...

Foto int: GlebStock / Shutterstock.com

Foto homepage: Nickolya / Shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri