Daca simti nevoia sa iesi cumva din rutina si sa iti condimentezi viata amoroasa, da o sansa meditatiei!

Daca simti nevoia sa iesi cumva din rutina si sa iti condimentezi viata amoroasa, da o sansa meditatiei. Desi la o prima vedere se pare ca nu exista o legatura directa intre meditatie, o activitate care presupune contemplatie si viata sexuala, care are o necontestata caracteristica fizica, afla cum poti ajunge rasfatat/a in viata amoroasa, practicand meditatia in fiecare zi:

1. Atragi o noua iubire in viata ta

Foto: Detelina Petkova / Shutterstock.com

Primul lucru cu care te poate ajuta meditatia este sa iti ”lanseze'” mesajul catre Univers ca esti disponibil/a si, totodata, dispus/a sa primesti iubire. Prin meditatie reusesti sa iti calmezi mintea si sa iti inlaturi panica pe care o poti resimti atunci cand esti singur/a. Atunci cand meditezi in legatura cu tipul de partener pe care ti-l doresti, fa-o in mod pasnic, fara asteptari exagerate si cu o inima usoara, lipsita de resentimente cauzate de relatiile trecute.

Nu este bine sa iti doresti ca partenerul/partenera sa se plieze exact pe dorintele tale si sa iti faca in totalitate pe plac. Nu asa vei cunoaste dragostea adevarata. In schimb, roaga-te Marelui Spirit sa ai mintea si inima deschise si te faca receptiv/a pentru o iubire potrivita pentru tine.

2. Te ajuta sa iti rezolvi conflictele cu partenerul/partenera actual/a

In nenumarate situatii ne putem trezim guvernati in mod irational de sentimente si emotii, atunci cand vine vorba de partenerul/partenera de viata. Practicand cu regularitate meditatia vom ajunge sa ne detasam emotional, sa inlaturam gandurile obsesive si toate comportmentele paguboase care amplifica certurile din cuplu.

Specialistii au aratat ca dupa o sesiune de meditatie, subiectii furiosi au devenit mult mai intelegatori, au acceptat cu usurinta argumentele celeilalte parti si s-au calmat mult mai usor, pentru ca au petrecut mult mai putin timp analizand comportamentul partenerului si s-au concentrat in schimb asupra propriei persoane.


Garbo - Arta de a trăi frumos!Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri