Felul in care incepi ziua joaca un rol important in desfasurarea ulterioara a acesteia. Prin urmare este bine sa iti pui la punct o rutina matinala care sa ti se potriveasca si care sa iti asigure un start al zilei cat mai putin solicitant nervos.

5. Bea un pahar de apa calduta cu suc proaspat de lamaie

Foto: FernandoMadeira /Shutterstock.com

Un pahar mare de apa calduta in care ai stors sucul de la o juatate de lamaie iti asigura nivelul de hidratare de care ai nevoie la prima ora, precum si o doza importanta de vitamina C si pectina, care iti imbunatatesc digestia si iti vor tempera senzatia de foame.

6. Fa-ti un plan al zilei

Scrie intr-un carnetel (sau rosteste cu voce tare, in timp ce te privesti in oglinda) ce anume ti-ai propus pentru ziua in curs. Include in lista de activitati de bifat macar un obicei sanatos pe care ti l-ai dori implementat (sa mananci la pranz o salata verde, sa bei mai multa apa, sa fumezi mai putin azi, sa mergi mai mult pe jos sau sa bei mai putina cafea). Incepe doar cu o propunere pe zi, pentru a creste sansele de reusita. Iar la finalul zilei, atunci cand vei bifa realizarile, vei avea un intens sentiment de satisfactie, referitor la succesul intregii zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

7. Pregateste-te in avans pentru dimineata

Alege de cu seara ceea ce vrei sa porti a doua zi si pune hainele, bijuteriile si pantofii undeva la indemana. In bucatarie, lasa pe masa o lamaie si pregateste-ti un pachet de gustari sanatoase, in asa fel incat dimineata sa fie simplu de pus in geanta atunci cand pleci. Acorda timp si atentie corpului tau, pentru ca este singurul pe care il ai. Viata si sanatatea ta sunt de nepretuit, asa ca asigura-te ca ai parte de un start bun al zilei si ca iti tratezi corpul cu dragoste si consideratie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri