O lista pretioasa cu 11 reguli care pot schimba lumea in mai bine de la unul dintre cei mai reputati experti in leadership si dezvoltare personala:

8. Spune-le copiilor tai ca sunt genii – si cat de mult ii adori. Fiecare dintre noi se naste geniu, insa pierdem acest dar in primii 6 ani din viata noastra fiindca adoptam fricile si convingerile limitative ale celor din jurul nostru. Copiii tai sunt liderii viitorului. Creste-le potentialul. Acum.

Foto: BK / Flickr.com

9. Invata ceva nou in fiecare zi. Pe masura ce te dezvolti, incepi sa vezi posibilitati pe care ochii tai nu le-au vazut inainte. Citeste dintr-o carte inspirationala, asculta un program audio, urmareste un blog bun, du-te la un workshop puternic sau poarta o conversatie cu o persoana mai in varsta. O simpla idee iti poate transforma intreaga viata.

10. Mentine-ti viata simpla. Te rog. Secretul succesului si a fericirii este sa iti construiesti viata in jurul catorva lucruri importante. Cel care incearca sa faca totul nu infaptuieste nimic. Ce rost are sa fii ocupat facand lucrurile gresite?

11. Aminteste-ti ca viata este o oglinda si ca primim ceea ce daruim. Pentru a primi mai multa bucurie, ofera mai multa bucurie. Pentru a avea mai mult respect, daruieste mai mult respect. Ca sa iti realizezi visurile, ajuta-i pe altii sa le realizeze pe ale lor.

Sursa: www.robinsharma.com/blog

Garbo iti recomanda si:

Robin Sharma: 10 lectii revolutionare pe care le-am invatat de la viata

Cele 50 de reguli noi ale muncii

Ce inseamna sa fii om


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri