30 Mai 2012 publicat în Cariera 8 share-uri

Robin Sharma ne propune 50 de reguli minunat de simple, eficiente, inspirationale, ce merita citite, urmate si date mai departe.

Robin Sharma este expert in leadership si dezvoltare personala, dar si autor a 11 carti. Printre cele mai cunoscute carti ale sale se numara Calugarul care si-a vandut ferrari-ul sau Ghidul Implinirii, iar cea mai noua este Lider fara Functie (O fabula moderna despre succesul autentic in afaceri si in viata personala) - The Leader Who Had No Title: A Modern Fable On Real Success in Business and in Life"). Recenta sa carte este o carte revolutionara si transformatoare, care ne invata cum sa atingem performanta atat la locul de munca, dar si in viata.

Robin Sharma este fondatorul Sharma Leadership International Inc, companie ce ofera consultanta pentru mari companii internationale. Am dat intamplator peste blogul lui Robin si peste un post extrem de interesant de-al expertului. Recunosc ca am facut cunostinta nu doar cu unul dintre cele mai indragite bloguri de business din lumea internetului, dar si cele mai populare. Postarea de care va spuneam prezinta scurt si la obiect 50 de reguli noi ale muncii, aplicabile liderilor, dar si tuturor celor care se afla in campul muncii si vor sa atinga rezultate extraordinare in ceea ce fac. Poti sa conduci fara a te numi in mod neaparat conducator, este de parere Robin...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sunt 50 de reguli minunat de simple, eficiente, inspirationale, ce merita citite, urmate si date mai departe colegilor. Aceste 50 reguli, spune Robin pe blogul sau, sintetizeaza ideile pe care le impartaseste clientilor sai din intreaga lume, si au fost elaborate in avion, la mare altitudine, “departe de suspinele unei lumi ingrijorate si pline de intreruperi”. Va prezentam 35 dintre ele si va invitam sa le cititi integral, pe toate 50, in postarea originala a lui Robin Sharma. In mod uimitor, lecturarea acestor 50 de reguli (si urmarea lor!) poate avea rezultate fantastice:

Robin Sharma: 35 de reguli moderne ale muncii

1. Nu este platit doar ca sa muncesti. Esti platit sa iesi din zona de confort si sa realizezi proiecte care te sperie.

2. Ai grija de relatiile tale si banii vor avea singuri grija de ei.

3. Conduce-te pe tine mai intai. Nu-i poti ajuta pe altii sa-si atinga potentialul lor maxim daca tu te afli in procesul de a-l atinge pe al tau.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

4. Ca sa-ti dublezi venitul, tripleaza ritmul de invatare.

5. Micile imbunatatiri zilnice creeaza rezultate uimitoare dupa un timp.

6. Fiecare moment in fata unui client este un moment al adevarului (ca sa arati fie ca traiesti dupa valorile pe care le sustii, fie ca nu).

7. Sa copiezi ceea ce face concurenta te duce doar la a fi “al doilea cel mai bun”.

8.Daca esti in business, esti in show-ul business. In momentul in care te duci la munca, esti pe scena. Ofera-ne spectacolul vietii tale.

9. Fii un maestru in ceea ce faci. Si exerseaza + exerseaza + exerseaza.

10. Fii la fel de in forma ca Madonna.

11. Citeste reviste pe care nu le citesti de obicei. Vorbeste cu oameni cu care nu vorbesti de obicei. Du-te in locuri pe care nu le vizitezi de obicei. Iesi din tiparul tau obisnuit de gandire pentru a-ti mentine gandirea prospata+infometata +sclipitoare.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

12. Adu-ti aminte ca ceea ce face o afacere buna – in parte- sunt detaliile aparent insignifiante. Fii obsedat de aceste detalii.

13. Suficient de bun pur si simplu nu este suficient de bun.

14. Lucrurile cu adevarat stralucite se intampla atunci cand te dai peste cap pentru ceva anume.

15. Dependenta de pauze (intreruperi) este moartea creativitatii. Destul spus!

16. Daca nu cazi cu regularitate, evident ca nu progresezi mult.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri