Robin Sharma, expert international in leadership si dezvoltare personala, ne dezvaluie ce inseamna sa fii om...

Intr-o frumoasa postare de pe blogul sau www.robinsharma.com/blog/, Robin Sharma, autor al bestseller-ului “The Leader Who Had No Title” si expert international in leadership si dezvoltare personala, ne dezvaluie ce inseamna a fi om in viziunea sa...

Robin Sharma: Ce inseamna sa fii om

A fi om inseamna....

1. Sa-ti sustii visurile si dorintele inimii si cele mai profunde valori indiferent de pietrele pe care le pot arunca in tine cei care nu le inteleg.

2. Sa te trezesti in fiecare dimineata radiind speranta, putere, intelepciune si dragoste indiferent daca esti pe varful unui munte sau pierdut intr-o vale a dezintegrarii.

Foto: Yuganov Konstantin / Shutterstock

3. Sa gasesti binecuvantarile din munca ta si sa observi demnitatea dinauntrul lor indiferent daca esti liderul unei natiuni, capul unei familii, conduci un taxi, predai unei clase de copii, sapi morminte sau coci paine.

4. Sa cauti binele din fiecare persoana pe care o intalnesti si sa-l onorezi fara sa astepti nimic in schimb.

5. Sa traiesti viata dupa propriile conditii chiar daca toti din jurul tau te numesc ciudat, nebun sau prost.

6. Sa te duci zilnic pe marginile a ceea ce crezi tu ca este posibil. Dezvoltarea noastra si atingerea completa a potentialului nostru uman se afla adesea in depasirea anumitor limite. Cu alte cuvinte, frica este doar o iluzie care se risipeste prin curajul tau.

7. Sa fii creativ si sa faci lucrurile care sunt importante in conformitate cu genialitatea in care te-ai nascut. Ne simtim vii cand producem valoarea pe care suntem fericiti sa o oferim lumii.

8. Sa fii in preajma oamenilor care te inteleg, te pretuiesc, te onoreaza, care sunt martori la tot ceea ce devii si care te iubesc asa cum esti.

9. Sa stii ca tot ceea ce avem nevoie pentru a ne inalta este o persoana care sa ne ofere un exemplu superb, o persoana capabila sa stinga focul indoielii/nesigurantei prin forta lor interioara.

Sursa: https://www.robinsharma.com/blog

Foto homepage: agsandrew / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri