30 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 53 share-uri

Descatuseaza puterea numerelor pentru a-ti descoperi cele mai profunde dorinte!

Numerologia este una dintre cele mai vechi tehnici analitice ale lumii si isi gaseste originile inca din vremea babilonienilor. Filosoful si matematicianul grec Pitagora este, fara indoiala, parintele numerologiei occidentale in forma pe care o cunoastem astazi.

Lucrarea de fata il poarta pe cititor intr-o lume de semnificatii ascunse si descifreaza posibilitatile de interpretare a personalitatii folosind metoda bazata pe propria data de nastere, pe numele complet si pe numele uzual. In sistemul numerologic occidental fundamentat pe metoda pitagoreica, fiecarei litere a alfabetului ii corespunde un numar cu o valoare cuprinsa intre 1 si 9, asa-numitele numere prime. Acestora li se adauga numerele secundare, a caror complexitate este explicata pe larg de autor.

„Totul este legat de numere, iar sa cunosti numerele inseamna sa te cunosti pe tine insuti.“- Pitagora

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Bogat ilustrata, cartea lui Richard Craze ne arata cum sa determinam si sa interpretam toate cele trei clase de numere si sa ne facem propria analiza a personalitatii. Sunt prezentate, de asemenea, analize ale personalitatii unor oameni celebri, precum Winston Churchill, Elvis Presley, Frank Sinatra, Printesa Diana si altii.

Richard Craze este autorul a peste 40 de lucrari de o mare varietate, de la plante medicinale la Feng Shui. Practica meditatia, yoga, managementul stresului si a lucrat multa vreme in calitate de consultant Feng Shui.


Carte aparuta la editura Litera si disponibila pe elefant.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri