29 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 22 share-uri

Provocatoare si patrunzatoare, eclectica si frumoasa, aceasta carte te va inspira si-ti va deschide mintea catre conexiunea dintre hrana si constiinta spirituala.
Provocatoare si patrunzatoare, eclectica si frumoasa, aceasta carte te va inspira si-ti va deschide mintea catre conexiunea dintre hrana si constiinta spirituala. Fiind plina de invataturi stravechi, sfaturi practice, anecdote personale, ceremonii impresionante si feluri de mancare prezentate in fotografii extraordinare, "Cartea mistica de bucate" aduce la viata o multime de retete si numeroase experiente din locuri indepartate (Mexic, Italia, Vietnam, Franta, Africa de Nord si India), precum si de pe taramuri mistice, legendare si mitice.

Vei descoperi, de asemenea, cum sa imbunatatesti energia mancarii pe care o consumi, ajungand la un nivel mai inalt al constiintei; cum sa te folosesti de mancare pentru a-ti deschide chakrele; cum sa-ti declansezi amintiri din vietile anterioare cu ajutorul aromelor; sa inviti zane si ingeri la cina; sa calatoresti prin timp si spatiu din tihna casei tale; sa-ti pregatesti festinuri pentru a starni belsugul, succesul si dragostea… si multe altele! Din cartea lui Denise si Meadow Linn vei invata lucruri putin cunoscute despre ceea ce mananci si vei afla cum ti se poate transforma viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire

Denise Linn, autoare a 17 carti de succes, printre care Sacred Space si Soul Coaching, este lector international, terapeut si gazda unui popular talk-show radiofonic. A fondat International Institute of Soul Coaching, un curs profesional acreditat, precum si Interior Alignment. Denise tine seminare pe cinci continente si este invitata in mod regulat in emisiuni de televiziune si radio din intreaga lume.

Autor: Denise Linn & Meadow Linn


Carte aparuta la editura Curtea Veche si disponibila pe www.curteaveche.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri