21 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Mantrele cu o puternica incarcatura spirituala sunt cele mai puternice si au capacitatea de a gestiona in mod eficient atacurile de panica.

MANTRA 3: Ma incredintez iubirii

Frica este un sentiment puternic, care iti paralizeaza corpul si mintea cu o viteza inimaginabila. Insa iubirea este mult mai puternica decat toata frica existenta in Univers. A te incredinta iubirii inseamna sa fii cu adevarat prezent/a pentru cei dragi, in loc sa iti faci planuri mentale de iesire dintr-o situatie cu potential anxiogen. A te incredinta iubirii mai inseamna si sa te ierti atunci cand nu reusesti sa iti depasesti limitele, in loc sa te mustri ca esti prea slab/a.

MANTRA 4: Si aceasta va trece

Aceasta expresie arhicunoscuta este foarte eficienta, mai ales avand in vedere faptul ca anxietatea lasa impresia ca va dura pentru totdeauna, in special in momentele acute ale unui atac. Gandurile negative si intrebarile alarmate nu fac decat sa amplifice situatia. In aceste momente trebuie sa te gandesti ca, indiferent cat de groaznic ar parea totul, si aceasta va trece. Fiecare atac va inceta la un moment dat. Anxietatea se metamorfozeaza de la o secunda la alta si poti gestiona fiecare secunda in mod corespunzator, pentru ca stii ca urmatoarea nu va mai fi la fel precum cea care tocmai a trecut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

de Ramona A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri