30 Noiembrie -0001 - 12:11 publicat în Lifestyle 1240 share-uri

Mantrele cu o puternica incarcatura spirituala sunt cele mai puternice si au capacitatea de a gestiona in mod eficient atacurile de panica.

MANTRA 3: Ma incredintez iubirii

Frica este un sentiment puternic, care iti paralizeaza corpul si mintea cu o viteza inimaginabila. Insa iubirea este mult mai puternica decat toata frica existenta in Univers. A te incredinta iubirii inseamna sa fii cu adevarat prezent/a pentru cei dragi, in loc sa iti faci planuri mentale de iesire dintr-o situatie cu potential anxiogen. A te incredinta iubirii mai inseamna si sa te ierti atunci cand nu reusesti sa iti depasesti limitele, in loc sa te mustri ca esti prea slab/a.

MANTRA 4: Si aceasta va trece

Aceasta expresie arhicunoscuta este foarte eficienta, mai ales avand in vedere faptul ca anxietatea lasa impresia ca va dura pentru totdeauna, in special in momentele acute ale unui atac. Gandurile negative si intrebarile alarmate nu fac decat sa amplifice situatia. In aceste momente trebuie sa te gandesti ca, indiferent cat de groaznic ar parea totul, si aceasta va trece. Fiecare atac va inceta la un moment dat. Anxietatea se metamorfozeaza de la o secunda la alta si poti gestiona fiecare secunda in mod corespunzator, pentru ca stii ca urmatoarea nu va mai fi la fel precum cea care tocmai a trecut.

Citeste si:
Îți scrâșnești dinții noaptea? E posibil să suferi de bruxism
Îți scrâșnești dinții...

de Ramona A.

Citeste si:
Bufeurile – de ce apar si ce solutii exista
Bufeurile – de ce apar si ce...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri