21 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 21 share-uri

Mantrele cu o puternica incarcatura spirituala sunt cele mai puternice si au capacitatea de a gestiona in mod eficient atacurile de panica.

Fizicul si psihicul sunt indisolubil conectate si aflate intr-o comunicare permanenta. Grijile si retrairea unor traume din trecut activeaza raspunsul de stres psihologic, care consolideaza si faciliteaza instalarea anxietatii, in acelasi mod in care, atunci cand fizicul este relaxat, se instaleaza seninatatea si pacea la nivel mental.

Anxietatea este o afectiune care poate cauza multa suferinta. Nu este usor de gestionat, insa i se poate submina influenta negativa asupra starii de spirit. Cata vreme gandurile ingrijoratoare si negative sunt strans corelate cu aparitia anxietatii, recitarea unei mantre reprezinta solutia ideala de inlocuire a fricii ori sentimentelor si gandurilor apasatoare cu afirmatii motivante, care fac trecerea spre iubire si lumina.

In general este bine sa iti alegi mantre care au o puternica rezonanta in sufletul tau, fie ca sunt dintr-o carte pe care tocmai ai citit-o, fie din sfaturile unui prieten sau de la o sedinta de yoga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 

Mantrele cu o puternica incarcatura spirituala sunt cele mai puternice si au capacitatea de a gestiona in mod eficient atacurile de panica. Iata cateva dintre acestea:

MANTRA 1: Simt frica si merg mai departe

Foto: De Visu / Shutterstock.com

Aceasta mantra se poate aplica nu doar in cazul atacurilor de panica, ci in orice situatie in care anxietatea poate limita capacitatea noastra de a functiona normal (un job nou, renuntarea la o relatie nesanatoasa sau chiar a intra in vorba cu o persoana necunoscuta). Atunci cand prima tendinta este de a evita situatiile cauzatoare de anxietate, frica is face loc in mintea noastra si creste. Trebuie sa invatam sa permitem fricii sa existe; aceasta nu ne poate impiedica, cu adevarat, sa facem ceea ce vrem.

MANTRA 2: Si alti oameni simt ceea ce simt eu

Este destul de usor sa te simti izolat/a in emotiile si framantarile tale, insa indiferent ce sentimente incerci - tristete, gelozie, vina, lipsa de speranta, furie, neincredere – cu siguranta nu esti singur/a, aceste sentimente le incearca majoritatea oamenilor. Un plus al acestei mantre consta in accentuarea compasiunii si a empatiei, intrucat schimba punctul de interes de la propria persoana catre cei din jur care simt, potential, aceleasi lucruri impovaratoare. In acest mod se face trecerea de la “De ce tocmai eu sufar?” la “Fie ca toti oamenii sa se elibereze de aceasta suferinta!”

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma


Foto homepage: Radharani / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri