Actorul JIM CARREY: Nu cred in speranta. Speranta este cersetorul. Speranta trece prin foc, dar credinta se ridica deasupra sa!

Acest mesaj este cunoscut de milioane de oameni din intreaga lume: Va pot spune din experienta ca efectul pe care il avem asupra celorlalti este cea mai valoroasa valuta ce exista. - Jim Carrey

Mesajul lui Jim Carrey catre umanitate

Sufletul meu nu este retinut intre limitele corpului meu. Corpul meu este retinut in infinitatea sufletului meu. Am spus adesea ca imi doresc ca oamenii sa isi indeplineasca toate visurile Ca sa vada ca nu acela este locul unde vor gasi senzatia de implinire. Va pot spune din experienta ca efectul pe care il avem asupra celorlalti este cea mai valoroasa valuta ce exista. Pentru ca tot ceea ce vei obtine in viata va rugini si se va destrama. Si tot ceea ce va ramane este ceea ce a fost in inima ta.


“In fiecare din noi exista linistea, o liniste la fel de vasta precum universul. Si cand experimentam acea liniste, ne amintim cine suntem. “ – Gunilla Norris

Nu suntem avatarurile pe care le cream. Nu suntem imaginile de pe o pelicula de film, suntem lumina care straluceste prin. Totul este doar fum si oglinzi. Care ne distrag, dar care nu sunt cu adevarat irezistibile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!


“Nu exista alta realitate decat cea care se afla in noi…” Herman Hesse

Ochii nostril nu sunt doar cei care vad, ci si cei care proiecteaza. Care vad o a doua poveste a imaginii pe care o vavem in fata noastra mereu. Frica scrie acel scenariu. Acum ca frica este un jucator asa important in viata ta, tu trebuie sa decizi cat de mult iti vei petrece viata imaginandu-ti stafii, ingrijorandu-te de drumul spre viitor, in timp ce tot ceea ce mereu va fi, este ceea ce se intampla acum si deciziile pe care le luam acum si care isi au ca resursa, fie frica fie iubirea.

Foarte multi dintre noi ne alegem drumul, bazat pe decizii luate din frica deghizata in practicabilitate. Ceea ce ne dorim cu adevart pare imposibil de atins si ridicol sa ne dorim, asa incat ne e frica sa ii cerem universului aceste lucruri.

Eu va spun: Puteti sa cereti Universului ceea ce va doriti. Viata nu vi se intampla. Se intampla pentru voi. Din cate pot sa spun, este doar despre a-l instiinta pe Univers in legatura cu ceea ce va doriti si sa munciti catre acel ceva. Renuntand la cum acest lucru va avea sa se manifeste. De ce nu dati o sansa credintei? Nu religiei, ci credintei.

Nu sperantei, ci credintei. Nu cred in speranta. Speranta este cersetorul. Speranta trece prin foc, dar credinta se ridica deasupra sa. Esti gata si pregatit/a sa faci lucruri marete in aceasta viata. Si dupa ce pasesti prin aceste usi, astazi nu vei avea decat doua optiuni – iubirea sau frica. Alege Iubirea si nu lasa niciodata frica sa te intoarca impotriva inimii tale jucause. - JIM CARREY

Iti recomandam si: Keanu Reeves: Nu pot trai in lume fara iubire

Oprah Winfrey: Cele 20 de porunci personale

Actorul Richard Gere Un exercitiu foarte puternic pe care il fac


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri