4 Decembrie 2015 publicat în Lifestyle 110 share-uri

Nu-ti ramane decat sa admiri si... sa inveti - sa inveti sa fii puternica, sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai si convinsa ca poti trece peste orice obstacol.

Si gandurile ti se tot plimba si mintea tot analizeaza si dintr-o data privirea se opreste si fixeaza fantana din apropiere. Langa fantana: doi ochi senini, un par lung, un zambet cald, un bloc de desen si... un scaun cu rotile. O imagine contrastanta! Un chip angelic, o tanara inzestrata cu un talent deosebit, tintuita intr-un scaun cu rotile. Dar contrastul nu de aici vine, ci din atitudinea ei in raport cu situatia in care se afla- seninatatea si bucuria,care i se citesc in privire, te lasa fara cuvinte. Un om care pretuieste viata si care o accepta asa cum e ea: cu bune si cu rele; un om puternic, un om frumos.

Foto: Aleshyn_Andrei / Shutterstock

Nu-ti ramane decat sa admiri si... sa inveti- sa inveti sa fii puternica, sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai si convinsa ca poti trece peste orice obstacol.

Nu tuturor ne sunt date aceleasi probleme, dar cum exista persoane, care reusesc sa le depaseasca pe cele mai dificile, cu siguranta si noi, care din fericire nu ne confuntam cu asa ceva, putem trece peste cele de genul: o iubire neimplinita, o cearta cu prietena cea mai buna, lipsa unui parfum scump sau a unei posete de firma.

Asadar sa luam in considerare ce e cu adevarat important in viata, sa nu ne mai impiedicam de orice lucru marut, sa nu ne lasam prada tristetii si dezamagirii, sa vedem frumosul de langa noi, sa iubim viata si oamenii si nu in ultimul rand pe noi insine!

un articol de Diana Stroe

Foto homepage: Selenit / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri