12:02, 23 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 235 share-uri

Chiar daca mai ai poate, momente de incertitudine si poate ca uneori esti trista fiindca „ai obosit sa astepti”, sa speri… Acestea sunt cateva semne care iti arata ca vei avea parte de ceva minunat in viata pentru ca……

1. Te porti cu maturitate

Sa te porti cu maturitate nu inseamna ca ai ajuns neaparat intr-un punct in care, poti bifa anumite trasaturi definitorii pentru o persoana de varsta ta, cum ar fi casatorita si cu copii, de ex. In nici un caz… Din contra, sa te porti cu maturitate inseamna sa FII responsabila pentru viata ta. In momentul cand iti asumi responsabilitatea pentru viata ta esti capabila sa reflectezi asupra trecutului si sa preiei fraiele vietii tale pentru viitor.

Citeste si:
Recomandări de la specialiști: Cum să îți regăsești energia și...
Recomandări de la...

Foto: Shutterstock.com; iubire, plaja

Foto homepage: Shutterstock.com; cuplu, surpriza

Citeste si:
Atelier Bolero: „ Dacă lucrezi de acasă, majoritatea meeting-urilor...
Atelier Bolero: „ Dacă...

2. Stii foarte clar ce iti doresti de la un partener

Unii oameni au o proiectie destul de cetoasa cu privire la ceea ce isi doresc de la un partener. Tu nu te gandesti doar: Imi doresc ca viitorul meu partener sa fie inteligent. Stii foarte clar in ce consta modul cum se manifesta aceasta inteligenta: „Imi doresc un partener care se preocupa in mod constant in legatura cu subiectele care il pasioneaza, care este deschis sa afle lucruri noi, care este auto-reflexiv si deschis fata de oameni si se manifesta in moduri creative si inspirationale.” – Este o astfel de definitie a inteligentei pe care cineva o poate proiecta. Stii ca exista astfel de oameni si stii ca odata definita, o vei gasi.

3. Esti egoista (intr-un mod pozitiv)

Ai invatat in sfarsit sa te iubesti si sa pui in fata propriile nevoi! Este un mit ca ar trebui sa ne plasam partenerul si nevoile sale deasupra a ceea ce avem noi nevoie din punct de vedere individual. Daca ajungi sa ai grija de toti cei din jurul tau si mai putin de tine insati, in final devii obosita, mofturoasa, te scurgi de energie. Asa ca indrazneste, fii un pic egoista – iubeste-te pe tine intai, ca sa le poti oferi cu naturalete, celor din jur

4. Te cunosti foarte bine

Stii ce iti face cel mai tare placere. Stii ce nu iti face placere. Persoanele auto-constiente sunt mult mai capabile sa identifice partenerul potrivit pentru a-si gasi fericirea intr-o relatie.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri