15 semne care iti arata ca vei avea un IUBIT EXTRAORDINAR, chiar daca acum poate nici nu crezi!

23 Februarie 2015 publicat în Lifestyle 39 share-uri

Chiar daca mai ai poate, momente de incertitudine si poate ca uneori esti trista fiindca „ai obosit sa astepti”, sa speri… Acestea sunt cateva semne care iti arata ca vei avea parte de ceva minunat in viata pentru ca……

10. Esti ok cu imperfectiunile tale

Oricat de mult ne-am dori sa aratm in orice clipa minunat, trebuie sa acceptam ca avem cu toii imperfectiuni. Tu iti asumi si propriile vulerabilitati. Stii ca acceptandu-te pe tine insati asa cum esti aduci iubirea in viata ta.

11. Cunosti cat de importanta este egalitatea

Este si o chestiune de respect reciproc aici. Cand se intalnesc si se indragostesc, multi parteneri se simt pentru o perioada rasfatati, iubiti, apreciati, pentru ca mai apoi sa intre intr-un cerc al rolurilor prestabilite de societate:

Tu trebuie sa faci asa fiindca esti barbatul, iar tu asa, fiindca esti femeia. Ei bine, intr-o relatie deosebita, lucrurile nu stau deloc asa. Cei doi isi dau spatiu, isi respecta individualitatea si capacitatile si nu se lasa incuiati in roluri stricte prestabilite. Iata de ce, e ok sa plateasca si ea nota de plata din cand in cand, iar el sa se implice in treburile casei. Dap! E important.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Foto: Shutterstock.com; femeie, surpriza

13. Iti place sa demonstrezi ca ai dreptate, dar nu declansezi Razboi daca celalalt are o alta opinie

Si aceasta este tot o forma de respect fata de individualitatea si frumusetea celui de langa noi. Capacitatea de a intelege si accepta diferentele de viziune, asa cum pretuiti amandoi pasiunile pe care le impartiti, este o reala valoare.

14. Stii sa recunosti cand ai gresit

Este un aspect foarte important, iar aceasta atitudine ajuta la aplanarea diferentelor si acceptare. Este o dovada de onestitate si iubire.

15. Cultivi gratitudinea

…pentru ca vezi toate frumusetile si tot ceea ce ti-a adus viata mai bun. Mai mult decat atat, stii sa fii recunoscatoare persoanei care te iubeste, raspunzandu-i in acelasi fel.

O relatie deosebita se va ivi in viata ta tocmai pentru ca tu esti un om special si, dupa cum stii… oamenii de care ne apropiem intim sunt reflectia propriei noastre lumi interioare. Felul cum noi stim sa iubim si sa ne purtam a atrage persoane din aceeasi lume. Fii optimista cu gandul la acel ceva frumos ce va veni.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Articolul a fost inspirat de o postare initiala www.lifehack.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri