Fiecare luna a anului dispune de o energie specifica si este bine sa ne raportam energiile si telurile personale la aceste vibratii generale. Descopera ce ne rezerva fiecare din cele 12 luni ale anului la nivel vibrational!

Septembrie

Foto: Fericire, toamna @Shutterstock

O luna benefica pentru logodne, casatorie sau pentru intemeierea unei familii. Restabilirea echilibrului material-spiritual primeaza in aceasta luna. Pierderile materiale anterioare vor fi contrabalansate de castiguri in domeniul emotional si de fericire in acest aspect. Energia lunii este una vindecatoare si te ajuta sa te debarasezi de trecut, reconectandu-te cu prezentul.

Octombrie

O luna a pacii, a impacarii cu sine, dar si cu ceilalti. Solutiile apar ca prin minune atunci cand vine vorba de a renunta la orgoliu si la ego, dar si de a face lucrurile in numele iubirii. Daca intentiile sunt pozitive, impacarile sunt si ele pe viata. Este nevoie de multa vointa pentru a reconstrui ceea ce ati daramat cu prea mult usurinta, dar cu putin efort, puteti ajunge la rezultate solide.

Noiembrie

O luna in care comunicarea poate stabili punti intre oameni, dar le si poate darama. Este important sa faceti apel la posibilitatea voasta de a alege fara a abuza de ea. Nu va lasati prada propriilor dorinte in defavoarea binelui celorlalti, nu este momentul cel mai potrivit pentru egoism. Respectati liberul arbitru al celorlalti si propria libertate va va fi respectata. Vesti bune pentru viitorul vostru vin din strainatate.

Decembrie

Decembrie este luna cu una dintre cele mai inalte vibratii, o luna in care binele material se impleteste cu cel spiritual, o luna a implinilor, a visurilor si a sperantelor. Calatoriile pe meleaguri indepartate devin aproape o realitate, iar revederile cu cei dragi un vis indeplinit. Surprizele lunii vin sub forma unor vesti neasteptate, insa bune.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri