CALENDAR VIBRATIONAL 2015: Ce ne rezerva cele 12 luni ale lui 2015 din punct de vedere energetic?

Fiecare luna a anului dispune de o energie specifica si este bine sa ne raportam energiile si telurile personale la aceste vibratii generale. Descopera ce ne rezerva fiecare din cele 12 luni ale anului la nivel vibrational!

Descopera cu ajutorul acestor calendar elaborat pe luni ce ne rezerva fiecare din cele 12 luni ale anului la nivel vibrational!

Calendar vibrational pentru fiecare din cele 12 luni ale lui 2015

Foto: Sistem solar, Shutterstock

Ianuarie

Ianuarie are o vibratie pozitiva ce permite finalizarea acelor activitati si proiecte inceput in 2014. Canalizeaza-ti energia inspre scopuri realizabile. Actiunile intreprinse in acesta luna stau sub semnul norocului si vei fi recompensat pentru ele. Fereste-te insa de tentatii si de cei care incearca sa te atraga in lucruri negative. Compania nepotrivita a unei persoane iti poate cauza probleme pe viitor.

Februarie

Daca iti asculti nevoile materiale in aceasta luna in defavoarea celor spirituale nu vei avea decat de pierdut. Incearca pe cat posibil sa faci mai ales ceea ce este bine pentru sufletul tau. De altfel, februarie 2015 este o luna care isi doreste restabilirea echilibrului. Ca sa ai norocul de partea ta, trebuie sa fii increzator in viata si sigur pe ceea ce iti doresti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Martie

O luna cu o vibratie benefica mai ales pentru cei care se afla in cautarea sufletului pereche. Posibilitatile destinului sunt infinite si ai face bine sa iti deschizi inima in fata iubirii in luna lui martie 2015. Martie aduce cu ea promisiuni in dragoste, dar si sansa de a coopera cu cineva de la care ai multe de invatat si care te poate aduce aproape de succesul personal/ profesional.

Aprilie

Aprilie 2015 va fi o luna cu o vibratie agitata, rapida, ce aproape ca te obliga sa te adaptezi la ritmul ei. Banii pot fi o problema luna aceasta daca ai tendinta de a-i folosi cu scopul de a-ti asigura confortul emotional. Lasa micile drame deoparte si incearca sa iti gasesti echilibrul interior. Daca ai nevoie de sprijin sau ajutor, opteaza pentru partenerul de viata sau un prieten bun. Creativitatea si genialitatea ideilor te vor face sa stralucesti in domeniul in care lucrezi.

Foto homepage: Energie, Vibratie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri