Fiecare luna a anului dispune de o energie specifica si este bine sa ne raportam energiile si telurile personale la aceste vibratii generale. Descopera ce ne rezerva fiecare din cele 12 luni ale anului la nivel vibrational!

Mai

Aceasta luna iti pune la incercare atat dorinta de stabilitate, cat si sentimentul de a apartine unui loc/ grup/ persoane. Caminul devine prioritatea numarul 1 a multora. Nu este momentul potrivit sa lucrezi fara un plan bine pus la punct si nici sa te angajezi in conflicte inutile. Nevoia de a te reintoarce catre radacinile tale coincide cu dorinta de a-l face pe cel de langa tine fericit.

Foto: 2015, vibratie an via Shutterstock

Iunie

Putina schimbare nu face rau nimanui, mai ales ca ea poate aduce uneori lucruri bune. Se iau decizii importante luna aceasta si se trag concluzii pe masura. Vibratia lunii este benefica calatoriilor, inchegarii de noi prietenii sau de reinventare a relatiilor cu cei apropiati si cei dragi. Posibilitatile sunt mari pentru a te rupe dintr-o relatie care iti face mai mult rau decat bine. Rutina nu este cel mai bun prieten al tau luna aceasta. Desprinde-te de energia trecutului si priveste catre viitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering

Iulie

O luna cu o vibratie puternica, dar coplesitoare. Este bine sa ajutati sau sa fiti ajutati in aceasta luna, mai ales daca va confruntati cu o stare de confuzie legata de o anumita stare a lucrurilor. Diplomatia ar trebui sa calauzeasca comunicarea in aceasta luna. Lasati ranchiuna deoparte. In situatiile usor incomode, alegeti iertarea si veti avea numai de castigat. Trebuie sa aveti grija si la sanatate mai ales daca sunteti sensibili in ceea ce priveste sistemul imunitar.

August

Karma joaca un rol important in vibratia acestei luni, asigurandu-se ca repetitia este mama invataturii. Daca nu v-ati invatat lectia pana acum, asteptati-va sa o mai invatati o data. Daca da, asteptati-va sa treceti la un alt nivel. Drumul vostru se imbogateste cu posibilitati minunate pentru a va construi viata asa cum v-o doriti si sa fiti langa persoana iubita, indiferent de cat de greu si imposibil ar parea acum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri