23 Octombrie 2014: ECLIPSA SOLARA si Luna Noua in SCORPION! Cel mai puternic eveniment astrologic al anului

23 Octombrie 2014 publicat în Lifestyle 277 share-uri

Eclipsa partiala de Soare in Scorpion. Luna Noua in Scorpion. Venus in conjuctie cu Soarele si Luna. Vezi cum te va afecta acest fenomen astrologic puternic in perioada urmatoare de timp!

Pe 23 octombrie are loc o eclipsa partiala de soare care va fi vizibila in estul Asiei si in cea mai mare parte a Americii de Nord, dar nu si din Romania. Este un fenomen deosebit si interesant atat din punct de vedere astronomic, cat si din punct de vedere astrologic.


Foto: Eclipsa partiala de soare, Shutterstock

“O eclipsa de soare are loc atunci cand Luna trece intre Pamant si Soare, total sau partial, acoperind imaginea Soarelui la o vizualizare de pe Pamant.”, explica site-ul www.sprestele.ro . “Eclipsa solara partiala va avea loc in regiunile polare ale Terrei atunci cand centrul de umbra a Lunii va trece aproape de Pamant. Centrul umbrei Lunii va trece peste Polul Nord astfel ca eclipsa va fi partiala si vizibila la rasarit in extremul orient a Rusiei si Japonia si inainte de apusul soarelui in America de Nord.”

Eclipsa partiala de Soare in Scorpion/ Luna Noua in Scorpion

Eclipsa solara in Scorpion de pe 23 octombrie aduce cu ea un aspect important: TRANSFORMAREA. Pe 23 octombrie, Soarele va intra in Scorpion si se va afla aici pana pe 22 noiembrie. Este un aspect pe care il poti transpune in acel domeniu al vietii tale in care ai cea mai mare nevoie. Este momentul ideal de a-ti explora pasiunile. Chiar daca le urmezi fidel si iti asculti vocea interioara, nu iti neglija nici realitatile practice. Ele te ancoreaza in prezent si te ajuta sa pui in practica ceea ce iti doresti. Aceasta eclipsa solara este momentul ideal pentru a-ti investiga interiorul, adresandu-ti acele intrebari pe care, de teama raspunsului pe care l-ai putea primi, evitai sa ti le adresezi.

Eclipsa de Soare are loc in faza de Luna Noua in Scorpion ( Soarele in Scorpion se afla in conjunctie cu Luna in Scorpion) si se formeaza la data de 24 octombrie 2014, ora 00:57, ora Romaniei, pe gradul 0: 25 in Scorpion, in apropierea Nodului Nord Lunar in Balanta pe gradul 19:21, si este o eclipsa ce poate aduce oportunitati imense pentru viitor.


Cu Luna Noua in Scorpion, cei nascuti in jurul datei de 24 ( plus, minus trei zile ) din semnele fixe ( Scorpion, Taur, Leu si Varsator) vor simti influenta acestei energii mult mai puternic decat ceilalti; acest lucru este valabil si daca aveti axele principale adica ascendentul, descendentul, casa carierei sau orice planeta personala in jurul gradului 1 din orice semn zodiacal”
se arata pe site-ul de astrologie adriana-astro.com

Scorpionul iubeste adevarul autentic si doreste sa il afle cu orice pret chiar daca acest lucru inseamna sa se elibereze de fricile sale, de umbrele sale, de vulnerabilitatile sale, de toate acele lucruri pe care si le-a reprimat sau suprimat pana acum. Aceasta eclipsa de soare va fi o provocare pentru multi intrucat ii va forta sa se uite adanc in interiorul lor pentru a intelege ceea ce simt si isi doresc cu adevarat. Eclipsele solare sunt in general precedate de Luni noi puternice, aducand cu ele mari sfarsituri ale unor aspecte ale vietii tale, dar lasand loc in acelasi timp si pentru noi inceputuri. Ele conduc de multe ori si catre noi drumuri, iar efectele lor pot fi resimtite chiar si la luni si ani de cand au avut loc. Aceasta eclipsa este si ea un timp al initierii, un timp al implinirii, un timp al adevarului, un timp al actiunii, un timp al eliberarii de datorii karmice care va tineau pe loc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Director STB: Angajații să vină azi la muncă. Dacă sunt trei zile consecutive în care angajatul nu e prezent la locul de munca, contractul poate fi desfăcut

22 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri