23 Octombrie 2014: ECLIPSA SOLARA si Luna Noua in SCORPION! Cel mai puternic eveniment astrologic al anului

Eclipsa partiala de Soare in Scorpion. Luna Noua in Scorpion. Venus in conjuctie cu Soarele si Luna. Vezi cum te va afecta acest fenomen astrologic puternic in perioada urmatoare de timp!

Eclipsa din Scorpion ne va oferi posibilitatea sa incepem etape noi in viata noastra si sa ne eliberam de ceea ce ne tine pe loc in evolutia noastra, privind inainte pentru a ne valorifica potentialul maxim si a progresa. Eclipsa ne obliga sa renuntam la tot ce este vechi, nefolositor noua si sufletului nostru. Indiferent ca ne referim la dragoste sau la planul profesional, exista o imperiozitate de a rezolva problemele care bea framanta si de a le gasi solutii. Ceea ce este minunat din punct de vedere astral este faptul ca si si reusim sa “vedem” solutii in cazul unor probleme mai vechi.

Foto: Eclipsa partiala, Shutterstock

In perioada care va urma, multe din relatii vor trebui reinventate pentru a putea supravietui. Si relatiile de dragoste vor fi supuse transformarii, unei “morti” potentiale pentru a se putea naste din nou, mai puternice. Daca aceste relatii de dragoste nu sunt favorabile destinului vostru personal, atunci ele au chiar si potential de a se destrama definitiv, lasand loc unui nou drum si unui nou inceput. Se pot inchide ferestre pentru voi, insa se pot deschide usi noi, in care accentul pica asupra implinirii visurilor voastre. In aceasta dinamica astrala, sincronicitatea joaca si ea un rol important. Te afli la locul potrivit la timpul potrivit si esti ajutat de oamenii potrivit in momentul potrivit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Luna, Soarele si Venus in tripla conjuctie

Ceea ce este cu adevarat interesant la aceasta eclipsa din 23 octombrie este faptul ca se formeaza nu doar o conjuctie la grad perfect intre Luna si Soare, dar celor 2 planete li se adauga si Venus, formandu-se astfel o tripla conjuctie. Venus se va afla in Scorpion pana pe 16 noiembrie, influenta acestei planete a creativitatii, a interactiunii si a relatiilor fiind puternic vizibila in urmatoarea perioada de timp. Venus ne va face sa experimentam mai intens senzualitatea si sexualitatea, intensificand totodata energiile si intuitia.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri