6 alimente care provoaca dependenta

12:09, 18 Septembrie 2014 publicat în Lifestyle61 share-uri

Alimentele contin chimicale ce provoaca dependenta. Aceste chimicale sunt cunoscute sub denumirea de exorfine, ele putand sa se comporte asemeni drogurilor.

Nu mai este niciun secret astazi, faptul ca, la randul lor, companiile producatoare de alimente cunosc si se folosesc de aceste chimicale pentru a crea un adevarat lant al adictiilor si implicit al consumului.
Despre aceste alimente vorbeste intr-un articol pentru MindBodyGreen, Dr. Joel Kahn, profesor la Universitatea Wayne State University School of Medicine si director la Cardiac Wellness, Michigan Healthcare Professionals PC.

„Foarte multi dintre pacientii mei se confrunta cu probleme de alimentatie: pofte nestapanite, probleme de greutate, imposibilitatea de a slabi, trezitul in timpul noptii pentru a-si satisface foamea”, spune Dr. Kahn.

Citeste si:
Cofetăria pentru produse fără gluten L’Amande are în plan pentru...
Cofetăria pentru produse fără...

Iata de ce se intampla aceste obiceiuri nesanatoase:
Cele 6 alimente care provoaca dependenta

Lactatele

Foto: Shutterstock.com; lactate

Citeste si:
Paște cu noutăți delicioase de la Mixit
Paște cu noutăți delicioase...

In mod particular, laptele si branza au fost studiate pentru efectele lor adictive. Astazi mancam de cinci ori mai multa branza decat in urma cu cateva decade. Sunt unele persoane care consuma lactate la fiecare masa, chiar. De obicei, persoanele care incearca sa devina vegane spun ca lactatele sunt ultimul aliment la care pot renunta.

Proteinele din lactate sunt dizolvate in peptide, acestea facand parte dintr-o familie de agenti activi care provoaca dependenta.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri