Carnea
Foto: Shutterstock.com; carnea
Sangele din carne contine albumina, hemoglobina si gama globulina iar aceste substante au proprietatea de a activa receptorii de substante opiacee.
Cand consumatorii de carne au fost tratati cu un medicament folosit pentru a bloca acesti receptori, consumul lor de sunca a scazut cu 10%, cel de salam a scazut la 25%, iar cel de ton la 50%, a aratat un studiu recent.
Caius Covrig își donează ziua și face apel la umanitate! Hai să facem echipă și să-l ajutăm pe Alin !
Ce își doresc gravidele din România pentru copiii lor. Psiholog: Resimt o responsabilitate imensă de a-și ști copilul în siguranță pe viitor
Irina, eleva de 10 ce vine zilnic la școală de la 15 kilometri distanță, își dorește ca într-o zi să fie studentă la Teatru
Inima Copiilor strânge 10.000 de promisiuni pentru extinderea secției de Cardiochirurgie de la Marie Curie