12 August 2014 publicat în Lifestyle 36 share-uri

Pentru ca fiecare dintre noi meritam o viata mai buna si pentru ca fiecare dintre noi putem sa traim mai fericiti, mai impacati, mai in acord cu fortele Universale, cu Divinitatea…

7. Eu sunt arhitectul vietii mele

Este ceea ce ar trebui sa iti spui in fiecare dimineata, cand te trezesti. Fiecare noua zi , iti da posibilitatea unui nou inceput si sansa de a face ceva pentru cei din jurul tau. Poti sa faci orice pentru a-ti face ziua mai frumoasa, fiindca tu esti arhitectul vietii tale. Daca incepi ziua cau atitudine pozitiva, poti sa transformi totul in ceva incredibil.

Foto: Shutterstock.com, cusca, eliberare

8. Ii iert pe cei care m-au ranit in trecut si ma detasez de ei in pace

Nu inseamna ca stergi cu buretele ceva ce ti s-a intamplat in trecut, ci ca te impaci si ca accepti lectiile pe care le-ai primit. Puterea ta de a ierta este ceea ce te face s amergi mai departe. Puterea ta de a ierta schimba dinamismul vietii tale.

9. Abilitatea de a cuceri limitarile mele este nelimitata; posibilitatile de a izbandi sunt nelimitate

Mai simplu spus, nu ai decat limitele pe care ti le pui tu insuti. Ce fel de viata iti doreti? O viata plina de limitari? Ce fel de bariere iti pui tu insuti/ insati? Aceasta afirmatie de va ajuta sa inlaturi limitarile pe care le pui chiar si prin intermediul subconstientului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

10. Astazi imi abandonez vechile obieciuri si aleg altele noi, mult mai pozitive

Trebuie sa intelegi ca momentele dificile sunt doar faze de moment ale vietii. Si aceasta va trece impreuna cu obiceiurile negative din trecut. Te adaptezi energiilor positive care se manifesta prin tine si care te conduc catre idei briliante si catre un fel de a fi si a gandi care te ajuta sa evoluezi si permite acestei energii sa curga.

Un articol via Themindunleashed.org


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri