12:08, 13 August 2014 publicat în Lifestyle53 share-uri

Suntem cu totii UNUL. Suntem parte a Vietii. Sa observi si sa fii constient de acesata conexiune este ceea ce din vechi timpuri este cunoscut ca Iluminare, iar aceasta practica a observarii conexiunii cu tot si toate si mai apoi gestul de a te purta cu iubire si compasiune, in conformitate cu aceasta observatie, este ceea ce poate face o lume mai frumoasa pentru fiecare dintre noi, pornind de la relatiile cu cei din jurul nostru. Intre noi toti exista o conexiune ce se manifesta cu mult deasupra nivelurilor obisnuite de perceptie.

Sunt cuvinte simple. Pare o butaforie faptul de a afirma ca in doar 3 pasi poti atinge ceea ce marii oameni ai istoriei au inteles in ani si ani de practici spirituale. Si cu toate acestea, da, acesti pasi imaginari pot fi sclipirile de care aveam nevoie pentru a declansa in noi un alt fel de a trai. Cu noi insine si impreuna cu ceilalti…

Pasul 1

Citeste si:
Sănătos la pieptul mamei
Sănătos la pieptul mamei

Fiecare creatura, fiecare persoana, fiecare lucru, de oriunde, face cea mai buna actiune, cea mai buna alegere… avand in vedere informatiile pe care le percepe.

Foto: Shutterstock.com; Univers

Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton
Sfaturi pentru a evita un...

Pasul 2

Fiecare creatura, fiecare persoana, fiecare lucru, de oriunde, se afla in profunda conexiune, asemeni unui organism imens.

Foto Shutterstock.com; UNivers, fiinta umana, fiinta

Pasul 3

Cea mai buna actiune, cea mai buna alegere este aceea pe care o considera fiecare creatura, fiecare persoana, fiecare lucru, de oriunde si care este spre beneficiul tuturor, pentru ca de fapt suntem un imens organism care se numeste Viata.

Foto: Shutterstock.com; Univers, Cer, Stele

Un articol via http://thespiritscience.net

Foto homepage: Shutterstock.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri