12:08, 12 August 2014 publicat în Lifestyle 5433 share-uri

Pentru ca fiecare dintre noi meritam o viata mai buna si pentru ca fiecare dintre noi putem sa traim mai fericiti, mai impacati, mai in acord cu fortele Universale, cu Divinitatea…

10 Afirmatii cu forta divina, care iti pot schimba viata

1. Pot sa ating maretia vietii

Una dintre cele mai puternice afirmatii este: „Pot sa ating maretia vietii”. Aceasta trebuie sa fie insotita de increderea deplina ca poti realmente sa obtii tot ceea ce iti doresti, orice este pozitiv, in viata. Concentreaza-te pe viziunile si visele tale si ai incredere ca ele pot deveni realitate si ca meriti sa traiesti experiente benefice.

Foto: Shutterstock.com; viata, metafora, gand pozitiv

Citeste si:
Ghid să alegi covoare moderne pentru casa ta
Ghid să alegi covoare moderne...

2. Astazi sunt plina de energie si de o fericire imensa

Bucuria porneste dinauntrul nostru si nu din exteriorul nostru. Fa-ti un obicei din a te trezi cu zambetul pe buze in fiecare dimineata!

3. Ma iubeesc si ma accept asa cum sunt

Iubirea de noi insine ar trebui sa fie cea mai pura si frumoasa forma de iubire. Atunci cand te iubesti, incepi sa te apreciezi si sa te auto-respecti. Nu este vorba despre egoism, nu este vorba despre narcisim. Atunci cand iubirea de noi este detasata de ego, ea este pura, fireasca si pozitiva. Daca ai incredere in tine si in tot ceea ce faci, vei incepe sa te vezi intr-o lumina noua, vei fi incurajata sa faci lucruri noi, interesante.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Foto homepage: Shutterstock.com; cer, pasari


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri